notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a jelek azt mutatják hogy a kapcsolatotok sokáig tart, Bemutatjuk a jeleket hogy a partnered örökké veled akar lenni, Innen tudhatod, hogy a párod örökre veled akar maradni

hirdetes

Jelek, hogy a partnered veled akarja tölteni az életét

helloladies.hu

Talán nincs is jobb érzés, mint szerelembe esni, de a működő párkapcsolatokba sok munkát kell fektetni. Főleg, ha új kapcsolatba vágunk, sokszor gondolkozunk azon, hogy vajon sokáig fog-e tartani, de még a több éves (vagy évtizedes) párkapcsolatokban is eljön időnként az a pont, ahol úgy érezzük, talán nem fog örökké tartani. Tudnunk kell kezelni a számtalan különbséget – a politikáról, ételről, pénzről, gyereknevelésről. Ez pedig sokszor nem egyszerű, de vannak jelek, hogy a partnered túl akar jutni a nehézségeken, és örökre veled maradni. Ha nem tudod eldönteni, hogy ki fog-e tartani a kapcsolatotok, figyeld ezeket a jeleket, amik arról árulkodnak, hogy a párod a lehető legtovább veled akar maradni.

Jelek, hogy sokáig tart a kapcsolatotok

7 jel, hogy a partnered veled akarja tölteni az életét


Téged helyez előtérbe


Persze, vannak pillanatok, amikor önzőnek kell lennünk, és elsősorban magunkra gondolni, de ha a párod örökre veled akar lenni, ha csak lehet, a te érdekeidet tartja szem előtt. Ha inkább azt választja, hogy veled tölti az idejét, nem pedig a barátaival, azt mutatja, hogy jól mennek a dolgok. Ha hajlandó úgy alakítani a programját, hogy az passzoljon a tiedhez, az még jobb. Azt jelenti, hogy szeret veled lenni, és hajlandó ezért áldozatokat is hozni, a szükségleteidet pedig a sajátjai elé helyezi. Veled akar lenni, és nagyon is érdekled.

hirdetes


Megért téged


Ha a partnered veled akar lenni, erőfeszítést tesz azért, hogy megértsen. Nem fog varázsütésre minden próbálkozás nélkül menni – tennie is kell azért, hogy megértse a gondolataidat, érzéseidet, véleményedet, vágyaidat. Úgy megért, mint senki más, és ő az egyetlen személy, aki annyira meg akar ismerni, amennyire csak lehet. Ha pedig valaki ennyire megért, az nagyszerű érzés.

hirdetes


Könnyű vele együtt lenni


A kapcsolatotok tele van nevetéssel, szeretettel és mókával. Nincsenek játszmák és dráma. Kommunikál veled és egyszerűen csak könnyen megy minden, ezt az érzést pedig semmiért nem cserélnéd el. És nem, ez nem azt jelenti, hogy sosem veszekedtek – csupán nincs dráma és düh. Nincs is annál jobb, ha úgy lehetsz együtt valakivel, hogy nem kell álarcot viselned, és nem kell rejtegetned semmilyen szokásodat előle. Egyszerűen csak önmagad vagy, és ő így fogad el.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

2020-06-30

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Mely jellemvonások tesznek valakit úriemberré? Olyan tulajdonságokat gyűjtöttem most össze, amelyek leginkább vonzóvá tesznek egy férfit a nők számára.

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Csajos Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem