notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Az erős nők jellemzői, Ilyenek az erős nők, Ezekről a dolgokról ismerhető fel egy erős nő

Az erős nők 5 jellemzője

helloladies.hu
hirdetes

Mit jelent pontosan erős nőnek lenni? Mi különbözteti meg ezt a fajta nőt másoktól? Lényegében az, hogy megáll a saját lábán, nem hagyja, hogy letörjék a szárnyait, tudja mennyit ér, és nem tűri, hogy ezt bárki megkérdőjelezze.

Az erős nők ismérvei

Napjainkban mindannyiunknak fel kell szívni magunkat, hogy túléljünk ebben az őrült világban, de egy erős nő már mesteri szintre fejlesztette az élet művészetét a saját feltételei alapján. Értékes leckéket adhat, ahogy megmutatja, ellenáll a csapásoknak, és az akadályok fölé emelkedik, amit az élet elé állít.


Nézzük, mi az az 5 dolog, amiről felismerhető egy erős nő


Tiszteli magát és másokat is


Egy erős nő eléggé tiszteli magát ahhoz, hogy ne hagyja, hogy lábtörlőként bánjanak vele, és ugyanezt a tiszteletet másoknak is megadja. Tudja, hogy mindenki megérdemli, hogy megszólalhasson és meg is hallgassák, és elvárja ugyanezt. Ahelyett, hogy felhúzná magát, ha mások nem úgy bánnak vele, ahogy azt szeretné, egyszerűen felülemelkedik. Ez érettséget igényel, ezért gyakran meglepi az embereket a bölcsességével és alázatosságával. Megtalálja az egyensúlyt az arrogancia és az alacsony önbecsülés között, mert tiszteletet vár el, de nem érzi magát felsőbbrendűnek. Más szóval mindenkivel egyenlőként bánik, de tőlük is ezt várja el. A szülei úgy nevelték, hogy a portással ugyanúgy bánjon, mint a vezérigazgatóval, és ezt a leckét felnőttként sem felejti el. Sokan tanulhatnának tőle, az biztos.

hirdetes


Független


Nincs szüksége senkire, hogy boldoguljon az életben, inkább maga oldja meg a dolgait, minthogy mások csalódást okozzanak neki, és magas elvárásokat támaszt magával szemben, a férfiak pedig gyakran nem tudnak vele mit kezdeni. Mindig új célokat tűz ki maga elé, mert nem akar megbánással visszanézni az életére. Emiatt azonban néha bajba is kerülhet. Gyakran belenevelték a győztes mentalitást, vagyis a szülei is úgy látják, hogy sok mindenre képes és el is várják tőle, hogy minden tőle telhetőt megtegyen, ami miatt viszont nem nagyon hagyja, hogy mások segítsenek neki. Nem is igazán gondolja úgy, hogy segítségre lenne szüksége, ami miatt néha többet vállal magára, mint amivel elbír.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

2019-10-18

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

Néha nehéz eldönteni, hogy mit gondol a macskánk, de ezekből a jelekből kiderítheted, milyen is a kapcsolatod szeretett cicáddal.

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

2019-10-18

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

Mindannyian cipelünk csomagokat a régi kapcsolatainkból. Legyen ez egy elmúlt szerelemből, barátságtól, vagy akár egy családtaggal való viszonyunkból, vannak csomagjaink a kapcsolatainkból, és ez mindere hatással lehet. Mindenre.

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

2019-10-15

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

Tisztességes embernek általában az őszinte, szilárd erkölcsi elvekkel rendelkező embereket hívjuk. Azokat, akik szavahihetők, jóindulatúak és kedvesek, és ez egy olyan tulajdonság, amire mindenkinek törekednie kellene.

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

2019-10-18

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

Manapság sokszor eltévedünk a férfi és női szerepek útvesztőjében, s kétségbeesetten keressük a jól működő párkapcsolat receptjeit, de vajon tényleg kellő szeretettel és odaadással fordulunk Párunk felé?

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

2019-10-15

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

Kik azok az emberek az életedben, akiket imádsz, és inspirálnak? Mi az bennük, ami kiváltja ezt belőled? Lehet ez egy anya, apa, testvér, nagyszülő, vagy olyan, akihez nem fűz rokoni szál, esetleg egy romantikus partner. A humor, erő, intelligencia, őszinteség, energia, vagy valami más? Valószínűleg neked is eszedbe jut legalább egy személy, aki po

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

2019-10-15

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

Az Oroszlánnak – aki július 23 és augusztus 22 között született –, megvan a bátorsága ahhoz, hogy olyan dolgokat megtegyen, amihez másnak nem lenne mersze, éppen ezért, általában a barátainak van néhány szuper története, amit mesélhet. Ebben a cikkben 7 dolgot mutatunk be, amivel tisztában kell lenned ahhoz, hogy a legjobb barátok maradjatok.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0