notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen okok vezethetnek megcsaláshoz, A férfiak ezért lehetnek hűtlenek, A nők is lehetnek hibásak, ha a fárfi megcsalja őket

hirdetes

Mi oka lehet egy férfinak a megcsalásra?

helloladies.hu

A nők többsége úgy gondolja, hogy az összes férfi egyforma, és kivétel nélkül hajlandóak megcsalni a párjukat. Bemutatjuk a legfőbb indokokat, amiért egy férfi megcsalja a párját!

Tudd meg, hogy miért hűtlenek a férfiak!

Sokan úgy gondolják, hogy a férfiakba genetikailag kódolva van a hűtlenség, pedig ez egyáltalán nem így van. A nők is ugyanúgy felelősek lehetnek a megcsalásért, hiszen könnyedén tehetünk olyan dolgokat, amikkel percek alatt egy másik nő karjaiban találhatjuk a párunkat. Ha néhány dologra kellő figyelmet fordítasz, elkerülheted, hogy a saját hibádból tönkre menjen a kapcsolat.

  • Nem kell, hogy mindig tudd, mikor és merre jár, viszont az sem jó, ha semmit sem tudsz róla. Ha nem figyelsz rá eléggé, nem kérdezed meg, hogy milyen volt a napja, és csak a saját problémáiddal traktálod, előbb-utóbb fel fog bukkanni egy nő, aki meghallgatja, és figyel rá.
  • A legapróbb sikereknek is együtt kell örülnötök, hiszen a férfiaknak is ugyanúgy szüksége van a visszajelzésre, mint bármelyik nőnek. Lehet, hogy neked lényegtelen egy munkahelyi sikere, de valószínűleg neki rengeteget jelent, ezért nem szabad elengedned a füled mellett, ha ezekről mesél.
  • hirdetes
  • Becsüld meg a párodat, ha segít a házimunkában, azonban nem szabad azt hagynod, hogy mindent ő csináljon. Ne hagyd, hogy te hord a nadrágot a kapcsolatban, hiszen a párodnak éreznie kell azt, hogy egyenlő felek vagytok a kapcsolatban.
  • Minden férfinek szüksége van egy kis szabad térre, és minél inkább elnyomod ezt benne, annál inkább ki akar majd lépni ebből a helyzetből. Ha talál egy hobbit magának, vagy meccset szeretne nézni, ne zárd be, hiszen azzal csak jobban eltaszítod magadtól. Hidd el, ha nem korlátozod őt, sokkal jobban fel fog nézni rád!
  • hirdetes
  • Ha már nincs romantika és szenvedély a kapcsolatotokban, mindenképp vissza kell hoznotok! Ha a párod megkíván téged, ne vedd tolakodásnak, vagy zaklatásnak! Légy nyitott az újdonságokra, és élvezd ki minden pillanatát a kapcsolatotoknak!
  • A megcsaláshoz ezeken kívül még rengeteg dolog vezethet, azonban sokszor a másik félben keressük a hibát, amiért félrelépett, pedig lehet, hogy gyakran mi vagyunk a felelősek a kialakult helyzetért. Ha azonban időben beismerjük, hogy baj van, és teszünk a kapcsolatunkért, a párunkért, akár egy teljesen új kezdetre kaphatunk esélyt.
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron akarjon férjhez menni!

2020-09-14

A téli esküvők 10 előnye, amiért Ön is átgondolja majd, hogy ne nyáron...

A nyári szertartások is nagyon gyönyörűnek, de megvan a maguk negatív oldala is. Mutatunk 10 jó okot, amiért megéri inkább télen tartani az esküvőjét.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!


Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács