notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen egy érett férfi viselkedése egy párkapcsolatban?

hirdetes

Ezt egy érett férfi nem követi el a párkapcsolatban!

Bettina

Érett férfire vágysz? Vedd figyelembe, hogyan viselkedik egy érett férfi, ez alá meg sose add!

érett férfi párkapcsolatban

Amit szögezzünk le, hogy egy éretlen személyiség egy szerelemben éretlen szerelemképet kerget. Talán olyat amit gyerekként felállított magának, talán olyat amit a vígjátékokban lát, talán olyat amit olvasott egyszer egy magazinban, de semmiképpen sem olyat amit kéne. Az ilyen személy éretlen és megrekedő kapcsolatokba hajszolja magát, sodródik az árral, laza kötetlen dolgokba kavarodik bele, és egyszer szomorúan állapítja meg, hogy ez a szerelem és párkapcsolat téma nem neki lett kitalálva. Egy éretlen férfi ezekkel a dolgokkal indul neki minden kapcsolatának, amiből hamar kiszáll és a következőbe lép…ugyan azokkal az éretlen dolgaival együtt. Ő úgy gondolja, hogy az előző már kihült, elvesztette a varázsát, pedig csak egy dolgot nem vesz észre, hogy ő nem elég jó. 

hirdetes

Egy érett férfi viszont képes megállapodni. Nem csak úgy elvan a kapcsolataiban, hanem hozott egy döntést egyetlen ember mellett. Ő már mer többesszámban beszélni, és tervezni vele hosszútávra. Tudja és megértette, hogy egy párkapcsolat megéréséhez idő kell mindkét félnek és nem sürget semmit, de nem is játszadozik egy pillanatig sem. Nem kacsint ki jobbra, hanem képes valóságosan egyre figyelni. Nem okoz kétséget a lányban, hanem folyamatosan tesz azért, hogy bizalmát elnyerje és megtartsa. Törekszik és odateszi magát, mert egy igazi férfi ilyen. 

hirdetes


Egy érett férfi nem csak a mának él, hanem tervez és gondolkodik, hogy mi lesz a jövőben/jövőtökben. Egyáltalán nem érett férfire vall az a hozzá állás, hogy csak a mának élünk. Ez egy felelőtlen és éretlen emberre vall, hiszen ki az aki csak a mának él? Annak valószínűleg olyan az élete, a munkája, a családja és mindene…abban te sem leszel soha biztos. Te is csak a mának vagy neki. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes