notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen egy érett férfi viselkedése egy párkapcsolatban?

hirdetes

Ezt egy érett férfi nem követi el a párkapcsolatban!

Bettina
érett férfi párkapcsolatban

Egy érett férfi nem sérti meg a társa személyes terét. Nem törekszik arra, hogy együtt lélegző pár legyenek, de tudják egymást lélegeztetni mikor arra kerül a sor. Nem akar mindig mindenről tudni. Nem kebelez be és nem telepszik rád az elvárások súlyával.  Egy igazi férfi nem kutakodik, nem ellenőrizget, de legfőképpen nem vergődik az önmaga bizonytalanságában. Ezzel kerüli el, hogy tönkre tegyen érzelmileg.
 Egy érett férfi nem kritizálja a társa megjelenését, soha nem alázza meg párját lekicsinylő és megalázó mondatokkal. Egy igaz férfi nem rombolja le a társának az önbizalmát, csak azért, hogy az ő szánalmas életének a dominanciáját bármilyen formában is önmagában feljebb emelje. Egy igaz férfi büszke és udvarias, ki dicsérő szavakkal látja el társát. 

hirdetes

 


hirdetes
Egy érett férfi meri vállalni az érzelmeit. Egy férfi aki érett az kimeri mondani, hogy mit érez irántad és beszél is veled erről őszintén. Akkor is ha ez kicsit nehezebb neki, oda teszi magát és beszél az érzelmeiről. Egy érett férfi nem csak veled beszélget mély érzelmekről, de a szülei előtt is megnyílik és egészséges kapcsolatot ápol a szüleivel. 
Egy érett férfi szeret és tisztel. Nem fog szeretettkoldussá tenni, nem pipettán akarja adagolni a szeretetét neked, hanem elhalmoz vele és folyamatosan biztosítja érzelmeidet arról, hogy az ővé mellett a legnagyobb biztonságban vannak. Egy érett férfira mindig számíthatsz, hiszen mindig biztos is lehetsz benne.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes