notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen okai vannak, hogy ha nem figyelsz egy férfira, hanyagolod, nem keresed, csak még jobban akar téges és gyakrabban feltűnik az életedben

hirdetes

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

helloladies.hu

Észrevetted már valaha, hogy amikor megszakítod a kapcsolatot egy férfival, aki tetszik, hirtelen újra feltűnik az életedben, írogat és hív? Mi történt vele? Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Miért akar jobban egy férfi, ha lerázod?

Kihívást akar


Az, hogy visszanyerje a figyelmedet olyan neki, mintha megmászna egy nagy hegyet. Ha valaki felvinné repülővel és a csúcsán azt mondaná, hogy elérte a célját, valószínűleg nem lenne olyan jó érzés, mintha ő maga mászott volna fel. Ugyanez a helyzet a randizással. Nincs benne semmi móka, ha nem jár kihívással. Ebben pedig nincs semmi rossz, hacsaknem…


Az üldözés megszállottja lesz


Néhányan annyira élvezik a vadászatot, hogy jobban szeretik, mint magát a kapcsolatot és amint megkapják, amit akartak, mondjuk egy választ az üzenetükre, vagy ha beszéltetek telefonon, a mókának máris vége.

hirdetes


Rájön, hogy nem egy lábtörlő vagy


Lépj vissza egy kicsit és hagyd, hogy ő dolgozzon meg érted. Ez egy remek módja, hogy ezzel megmutasd, te nem olyasvalaki vagy, aki állandóan elérhető számára. Emiatt jobban is fog tisztelni, mert látja majd, hogy van saját életed és nem fog könnyen megkapni.


Arra vágyik, amit nem kaphat meg

hirdetes


Valószínűleg neked is van tapasztalatod abban, hogy ha valamit nem kaphatunk meg, az csak még csábítóbb lesz. Ez a fajta viselkedés azonban könnyen mérgezővé válhat, ugyanis ha egy férfi mindig olyan emberek után fut, aki kihívást, vadászatot jelent, mi történik, ha végre megkapja? Lehet, hogy elmegy egy randira aztán el is tűnik, hiszen elérte a célját!


Akkor keres, ha magányos


Egy nagyon rémisztő oka is lehet annak, hogy egy férfi csak akkor akar beszélni veled, ha semmibe veszed: magányos és csak azért keres, mert egyszerűen nincs jobb dolga. Ez tipikusan azokra a típusú férfiakra jellemző, akik eltűnnek, majd újra felbukkannak néhány hét múlva, miután te sem kerested. Csak egy kis szórakozásra van szüksége, mielőtt valami jobbra adódik lehetősége.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

2020-07-21

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

Mielőtt a partnereddel úgy döntenétek, hogy összekötitek az életeteket, érdemes feltenni egymásnak néhány kérdést, hogy ez az elhatározás valóban egy életre szóljon és később ne legyen megbánás a vége.

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

2020-07-27

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

A szakítás mindig szívás, de még inkább az, ha úgy tűnik, a volt barátodnak még csak nem is hiányzol. Erre nincs mentség, de lehet, hogy csak megjátssza, vagy egy idióta, aki nem is tudja, mit hagy ki – akárhogyan is, itt van néhány módszer, amivel emlékeztetheted, hogy 10/10-es nő vagy és hogy mennyit veszít veled!

Ezekre figyelj, ha társkereső oldalakon ismerkedsz!

2020-07-20

Ezekre figyelj, ha társkereső oldalakon ismerkedsz!

Bár az online tér rengeteg új lehetőséget nyit meg előttünk, ügyelnünk kell bizonyos dolgokra ahhoz, hogy esélyünk legyen megtalálni az igazit. Itt van néhány alapvető szabály, amit követned kell!

Mi vezet a megcsaláshoz, és megbocsátható-e?

2020-07-14

Mi vezet a megcsaláshoz, és megbocsátható-e?

Mi vezethet valakit odáig, hogy megcsalja szeretett párját? És meg lehet-e bocsátani, ha a partner félrelép? Ez a cikk most a hűtlenség témáját boncolgatja.


Csajos Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem