notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

férift nem érdekli a párkapcsolat, férfi ki akar szállni a kapcsolatból, férfi már nem szeret

hirdetes

Ha ezeket tapasztalod, a férfit már egyáltalán nem érdekli a kapcsolat

helloladies.hu
Jelek, hogy a férfit már nem érdekli a kapcsolat

Nem akar beszélni a kapcsolatról


Ha felhozod a kapcsolatotokat, és a problémáitokat inkább témát vált, és nem is szívesen definiálja, hol is tartotok. Ez általában azt jelzi, hogy nem áll még készen egy komoly kapcsolatra.


Már nem mesél a napjáról


Régen a nap végén mindig beszélgettetek arról, kinek milyen napja volt, milyen érdekességek történtek. Szinte az egész napjával olyan tisztában voltál, mintha te is ott lettél volna, esetleg még képeket is küldött, ha látott valami vicceset, amíg nem voltatok együtt. Még akkor is írt egy rövid üzenetet, amikor másokkal volt, most viszont fogalmad sincs arról, mivel tölti az idejét munka után, vagy kínosan hallgat arról, mit csinál a munkahelyén kívül.


Már nem figyel annyira magára


A tisztálkodás olyan, mintha házimunka lenne számára, és úgy érzed egyenesen próbál elijeszteni azzal, hogy több zuhanyt hagy ki a kelleténél. Semmilyen erőfeszítést nem tesz azért, hogy jól nézzen ki. Ez azt is jelentheti, hogy a kapcsolatotok egy új szintre lépett, és már teljes kényelemben érzi magát melletted, de azt is, hogy a romantikának annyi. Ha nem foglalkozik már azzal, hogy lenyűgözzön, lehet, hogy már egyáltalán nem érdekli a kapcsolat.

hirdetes


Sok hangulatingadozása van


hirdetes
Mindenkinek vannak rosszabb napjai és pillanatai, de ha mindig rossz kedve van, és utólag sem kér bocsánatot a viselkedéséért, akkor lehet, hogy elégedetlen. Amikor a legkisebb dolog is feldühíti, akkor lehet, hogy az érzéseivel küzd, és a helyes dolgot akarja tenni, de az, amit valójában akar, valami más. Inkább lenne mással, vagy máshol, mint ott, veled.


Folyamatosan veszekedést kezdeményez


Ok nélkül veszekedésbe kezd, és már annyi a vita, hogy te magad gondolkodsz a szakításon. Ha te teszed meg ezt a lépést, akkor nem ő lesz a rossz fiú, ezért annyi veszekedést kezdeményez, amennyit csak tud. Ez tulajdonképpen manipuláció, és kívülről úgy tűnhet, hogy te vagy mindennek az oka.


Igazán szívszaggató lehet felismerni, hogy a másik már inkább kifelé hátrálna a kapcsolatból, azonban dönthetsz úgy is, hogy észreveszed a jeleket, és úgy tekintesz rájuk, mint egy ébresztőre. Ha ez sikerül, akkor választhatsz, hogy küzdesz a kapcsolatért, vagy inkább nem vesztegeted tovább az idődet.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes