notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

férift nem érdekli a párkapcsolat, férfi ki akar szállni a kapcsolatból, férfi már nem szeret

hirdetes

Ha ezeket tapasztalod, a férfit már egyáltalán nem érdekli a kapcsolat

helloladies.hu

A nászutas fázisnál nincs is jobb, és ez az, ami a szerelembe esést olyan fantasztikus érzéssé teszi. Amikor nem számít senki és semmi más, csak ti. Ez viszont csak egy ideig tart, és amint vége, lehet, hogy nem csak a kapcsolatotok változik meg, de a partneretek is. De honnan tudhatod, hogy már nem akar veled lenni? Van néhány árulkodó jel, hogy valójában már nem érdekli a kapcsolat.

Jelek, hogy a férfit már nem érdekli a kapcsolat

10 dolog, amit a férfiak csinálnak, ha már nem érdekli őket a kapcsolat


Sokára válaszol az üzenetekre


Volt idő, amikor minden elküldött üzenetedre szinte azonnali válasz jött, később azonban észrevehetően minden sietség nélkül ír csak vissza még akkor is, ha tudod, hogy nem elfoglalt. Arra sem tesz túl nagy erőfeszítést, hogy visszahívjon, még ha három nem fogadott hívása is van tőled. Továbbá mindig te keresed őt, ő magától sosem hívna, vagy írna neked.


Már nem tervez találkozókat


Annyira hozzászoktál, hogy hétvégére mindig szervez valamilyen közös programot, hogy neked csak annyi volt a dolgod, hogy felkészülj, milyen meglepetést tartogat. Mostanra azonban, már a te feladatod, hogy kitalálj valamit, és úgy érzed, hogy csak kötelességből megy el.

hirdetes


Már nincs szenvedély a csókban


Régen olyan szenvedéllyel csókolt meg, hogy beleremegett a térded, azonban az érzései mostanra megváltoztak, és ez a csókján is érződik. A legrosszabb, ha úgy puszil meg, mint az unokatesóját – arcon.


hirdetes
Téged mellőz, és inkább a barátaival lóg


Az első néhány hónapban szinte minden estét együtt töltöttetek, és még az sem okozott neki gondot, hogy átvariálja a beosztását annak érdekében, hogy veled lehessen. Most viszont a szabadidejét a barátaival tölti. Amikor a nászutas fázisnak vége akkor a párok általában visszatérnek a normál rutinjukhoz, de mindenképp gond van, ha sokkal több időt tölt a haverjaival, mint veled, vagy ha együtt is vagytok, inkább mással beszél telefonon.


Nyíltan flörtöl más nőkkel


Rajta kapod, hogy más nőket nézeget? Nyíltan flörtöl még akkor is, ha vele vagy? Habár az természetes, hogy más nőket is vonzónak talál, de ha ezt ki is mutatja, az elköteleződési problémákra utal. Ez viszont könnyen megoldható őszinte kommunikációval – már ha hajlandó rá.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Randi Szerelem Tanács