notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ennél cukibbat már elképzelni sem lehet: Így nevet Hajdú Péter tündéri kisbabája, Hajdú Péter kisbabája aranyos videón

hirdetes

Ennél cukibbat már elképzelni sem lehet: Így nevet Hajdú Péter tündéri kisbabája

VN

Hajdú Pétert vagy szereted, vagy nem, de abban egyet kell hogy értsd, hogy az általa posztolt videónál nem sok aranyosabb dolog van a világon. Nekünk többször is meg kellett néznünk, mert ez a tündéri babkacaj szinte teljesen elvarázsolt minket! Biztosan a te napodat is feldobja majd egy kicsit! A legalsó videóban mutatjuk a cuki babakacajt, és hogy Hajdú Péter mennyi mindent megtesz kisfia boldogságáért. Nagyon megható!

Hajdú Péter kisfia aranyos videón

Hajdú Péter kisfia

Nem is olyan régen röppent fel a hír, hogy Hajdú Péter új párja áldott állapotba került. Azóta már meg is született csodaszép kisfiuk, aki sok követő szerint kiköpött apukája. Több kommentben is kifejezték a rajongók, hogy a kisfiú nagyon hasonlít a műsorvezetőre, mondjuk ebben, ha jobban belegondolunk semmi, de semmi meglepő nincsen. Hajdú Péter és kedvese, Láng Eszter kisfia, Dominik nagyon tündéri kisbab, akinek fejlődését a követők is nyomon követhetik, hiszen a szülők egészen sok posztot osztanak meg róla. Hajdú Péter tündéribbnél-tündéribb képeket posztol Domiról, amivel a rajongók nem tudnak betelni. A mostani posztja nem egy egyszerű kép, hanem egy olyan videó, ami neked is mosolyra görbíti majd a szádat.

hirdetes

Hajdú Péter nagyon aranyos videót posztolt a kisfiáról

Hajdú Péter rendszerint leveszi a lábáról a 100 ezernél is több rajongóját a kisfiával közösen készült fotókkal. Nem lehet betelni Dominik mosolyával, aranyos produkcióival. Hajdú Péter harmadik gyermeke, illetve Láng Eszterrel első közös gyermeke éppen Valentin-napon, azaz 2022. február 14-én látta meg a napvilágot. Biztosan nagyon különleges nap ez a család számára, hiszen többszörösen is megünnepelhetik szerelmüket, és szerelmük gyümölcsét is ezen a napon. Hajdú Péter apák napján is megható poszttal köszöntötte ezt a  különleges ünnepet.

hirdetes

Már jól megszokhattuk, hogy meghatóbbnál meghatóbb képeket posztol a műsorvezető, de erre a videóra még mi sem voltunk felkészülve.

Még ezt a viccesen aranyos képet is meg kell mutatunk, de utána jön is a szívet melengető videó!

A videó olyan nagy sikert aratott a hírességek körében is, hogy többen sok-sok szívecskével jelezték ezt kommentben, például Rácz Jenő séf is, a konyhafőnökből.


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Baba Divat Gyereknevelés Gyermeklélektan Sztárok