notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk honnan tudhatod hogy a férfi nem fog megcsalni, A hűséges férfi felismerése, Ha ezt taőasztalod valószínűleg a férfi hűséges lesz hozzád

hirdetes

Jelek, hogy a férfi hűséges lesz hozzád!

helloladies.hu

Attól függetlenül, hogy mi a kiváltó ok, a férfiak és a nők egy felmérés szerint nagyjából ugyanolyan arányban csalják meg a párjukat. Míg a nők inkább akkor lépnek félre, ha boldogtalan a kapcsolatuk, a férfiak inkább az ösztöneiket követik. Azok, akik ezt megteszik, általában az élet más területein is megbízhatatlanok, különösen, ha a párjukról, párkapcsolatukról van szó. A bizalmatlanság, gyanakvás csak növeli a hűtlenség bekövetkezésének valószínűségét, ez pedig egy ördögi kör, hiszen egy viszony alatt egyre több és több hazugsággal áll elő a hűtlen fél, ami csak még nehezebbé teszi a bizalmat.

Jelek, hogy a férfi hűséges

Ha a bizalom megrendül, akkor könnyen átcsap gyanakvásba az élet más területein is, mint a pénzügyek, vagy a szülői képességek, feladatok ellátása. Sok házasság egy félrelépés, viszony miatt ér véget, ami már önmagában is lesújtó, de az érzelmi sebek, amiket maga után hagy sem elhanyagolható annak, akit megcsalt a párja, ugyanez meglátszik a gyerekeken is, ha vannak, - és sok esetben magán a megcsalón is. Habár a cikk arra fókuszál, hogy milyen jelei vannak annak, hogy egy férfi nem fog megcsalni (azzal, hogy miből tudhatod, hogy megcsal, már foglalkoztunk korábban) az említett információk nagy része ugyanúgy vonatkoztatható a nőkre is, mivel ebben a tekintetben vannak hasonlóságok a szokásokat, jeleket illetően.


5 jel, hogy sosem fog megcsalni


Őszinte mindennel kapcsolatban, amit csinál


Ha úgy tűnik mindig tartja a szavát az életetek minden területén, akkor valószínűleg tényleg mélyen bízhatsz benne. Ha bármilyen módon őszintétlen lenne, mégis bekövetkezne, akkor azt pedig biztosan bevallaná, és férfiként nézne szembe a következményekkel. Ha valóban tisztességes, nagyon kicsi az esélye, hogy más nő után menjen.

hirdetes


Mindenről tájékoztat


Ha olyan pasival vagy együtt, aki szívesen elmesél mindent arról az időről, amit nem együtt töltötök nagyon kicsi az esélye, hogy valaki mással találkozgat. Ő az a ritka ember, aki nem csak tisztel annyira, hogy az apró részletekről is meséljen neked, de büszkeséggel és örömmel teszi ezt.


Rendkívül elfoglalt


Ha nagyon el van foglalva a munkájával, a családotokkal (különösen, ha gyerekek is vannak), egyéb teendőivel (mint például hobbik, idős szülők), akkor szinte ideje sincs arra, hogy legyen valakije. Az egyetlen elfogadható eset csak az lenne, ha nem lenne szüksége alvásra, ugyanis szinte minden ébren töltött pillanata arról szól, hogy megbirkózzon a feladataival, kötelességeivel.


Egyáltalán nem foglalkozik az exeivel

hirdetes


A megcsalások meglepően nagy százaléka korábbi szerelmekkel történik. A közösségi médiának köszönhetően könnyebb kapcsolatban maradni a régi partnerünkkel, mint valaha, azonban ha tényleg te érdekled – és csak te –, akkor meg sem kockáztatja, hogy veszélybe sodorja a kapcsolatotokat és egy szülinapi köszöntésen kívül más kapcsolat nincsen közöttük.


Önzetlen


Egy jó szívű, őszinte, igaz férfi sokkal inkább törődik azokkal, akiket szeret, mint saját magával és az igényeivel. Annak a férfinek, aki megáll, előveszi a pénztárcáját, és ad néhány forintot annak, aki nem olyan szerencsés, mint ő, szinte biztosan nem lenne szíve, hogy mély sebet okozzon egy olyan személynek, akit még szeret is, mert ő is pontosan tisztában van vele, hogy ez mivel járna, ezért még csak eszébe sem jut, ennél sokkal fontosabbnak és többre tartja a szerettét.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Csajos Család Érdekességek Férfi gyerek Párkapcsolat Szerelem Tanács