notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Karantén esküvő - Hasznos tudnivalók mindenkinek

hirdetes

Karantén esküvő - Kis esküvő a saját kertünkben

Silkó Noémi

Hullámok jönnek és mennek, ki tudja meddig még. Már régóta tervezgetitek az esküvőtöket, de nem igazán mertek foglalni, szervezkedni, mert hát ki tudja mikor kell lemondani? Szabályok, bezárások, szabad két hónap, ami nem elég semmire, ugye ismerős, Mutatunk egy bomba megoldást: karantén esküvő! Praktikus, kreatív és nem utolsó sorban költséghatékony megoldás is!

Minden a karantén esküvőről

Létszám

Fontos, hogy a bezártság ideje alatt nagyon fontos, hogy elvessétek az eredeti terveket és a lakodalomra csak azokat hívjátok meg, akik a legfontosabbak számotokra, azaz a szűk családot és esetleg a legjobb barátaitokat. Azzal is számolnotok kell, hogy mekkora a kertetek nagysága, hány fő fér el kényelmesen. Sok barátot tényleg nem érdemes meghívni, ugyanis többen megsértődhetnek, és így elkerülhetitek az esetleges stresszforrásokat is.

Ételek

Ha szerettek a konyhában tevékenykedni, ezek könnyen kivitelezhetők. Sőt, ha együtt készítitek el a esküvői menüt, az még jobban összekovácsol benneteket és emellett örök emlék marad számotokra, nem beszélve arról, hogy ismeritek a násznépetek és saját magatok ízlését és ezáltal minden étel sikert fog aratni. Ha mégsem ezt a megoldást szeretnétek, hiszen ez azért időigényes, akkor válaszhatjátok a rendeléses formát is. Ez költségesebb, de jóval kevesebb időt igényel.

hirdetes
hirdetes

Díszítés

Nagyon sok kreatív díszítési formát találhattok az interneten. Emellett a kertet vagy a teraszt feldobhatjátok egyszerű vagy akár színes égősorokkal is. Ez is egy jó közös program lehet, főleg ha saját vagy más gyermek is van a családban, hiszen így őket is bevonhatjátok a folyamatba.

Költséghatékony

Mivel a helyszín adott, ezáltal megspóroljátok a bérleti díjak felmerülő költségét. A kis létszám miatt pedig, sokkal kevesebb összegből meg lehet oldani az ételek és italok szervírozását. A díszítés során pedig, ahogy már említettük, akár az otthonodban már alapjáraton megtalálható dologokból is gazdálkodhatsz. A zenekar árát is megspórolhatod, mivel az otthonodban akár egy nagyobb hangszóróval is megoldhatod ezt az elemet is. A tánctanár árát is megtarthatjátok, hiszen otthonotokban is készíthettek saját koreográfiát. Ezzel még nincs vége, lapozzatok egyet, a következő oldalon folytatom! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes