notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Karantén esküvő - Hasznos tudnivalók mindenkinek

hirdetes

Karantén esküvő - Kis esküvő a saját kertünkben

Silkó Noémi
Minden a karantén esküvőről

Zene

A költséghatékonysága mellett a pároddal összeállíthatjátok a saját zenei ízlésetek szerint, azokat a számokat, amelyeket szívesen hallanátok az esküvőtök napján. Emellett ezen közben a vendégek is könnyen tudnak változtatni hangulat és kedv szerint.

Dátum

A nyári időszakaszban általában jó idő van, de fontos, hogy alaposan utánajárjatok, hogy a kiválasztott napon pontosan milyen idő lesz, nehogy bármilyen természeti eset tönkre tegye a nagy napotokat. Abból a szempontból is hasznos, ha a saját kertetekben tartjátok az esküvőtöket, mivel nem kell azon aggódnotok azon, hogy előttetek valaki már lefoglalta az adott helyszínt, tényleg csak az időjárás befolyásolhatja a dátumot.

Tánc

A karantén alatt külön jó program lehet, ha az otthonotokban nézegettek táncos videókat, és készítetek ezek alapján saját koreográfiát. Ez a mozgási forma segít abban is, hogy a bezártság alatt esetlegesen felszedett plusz kilókat is lemozogjátok kicsit együtt és szórakoztató formában.

hirdetes

Évforduló

A későbbi évek során egy ezüst vagy akár aranylakodalmatok alkalmával, ha még mindig ott laktok, könnyen újra rendezhetitek az esküvőt, megújíthatjátok fogadalmaitokat, hiszen ez mostanság nagyon divatba jött.

Örök emlék

Mindenképpen, ha minden napodat úgy kezded, hogy akár csak kinézel a kertbe vagy kiülsz a teraszra elfogyasztani a reggeli kávédat, akarva akaratlanul is eszedbe jut ez a csodás nap és máris jól indul a nap. Sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb leszel, ami nem csak a munkádra, hanem a házasságodra is nagyon jó hatással lehet!

Ruha

Egy kerti esküvő mindenképpen rusztikusabb hangulatú, ehhez nagyon passzol, ha egy családi örökségben (édesanyád, nagymamád ruhájában) mondod ki a boldogító igent, de ha erre nincs lehetőséged választhatod a bérlést vagy akár meg is vásárolhatod álmaid ruháját. Ez a legalkalmasabb időszak, hogy belevágj egy ilyesfajta esküvőbe, és emellett a későbbiekben még mindig lesz lehetőséged megtartani azt a bizonyos bazi nagy -talán görög-lagzit!

hirdetes

Mézes hetek

Nászútra sem mertek menni? nem akarjátok lefoglalni, beleélni magatokat, pénzt, és energiát feleslegesen beletenni, majd nem menni? Semmi baj, erre is van egy nagyon jó megoldás! Rendezzetek nászutat otthon! Kinek kell wellness szálloda, ha a kertből is lehet pikk-pakk wellness! Egy modern kültéri szauna segítségével otthon is romantikázhattok, pihenhettek, wellnessezhettek, ráadásul nemcsak pár napot, hanem akármennyit csak szeretnétek! Az Aliante olyan szaunát épít nektek, amilyet csak szeretnétek, így a kertetek lesz majd tényleg a kedvenc helyeek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes