notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk Kobe Bryant legjobb mondásait, Kobe Bryant legértékesebb gondolatai, Kobe Bryant élete

hirdetes

Leckék az életről, amit érdemes megtanulni Kobe Bryant-től!

helloladies.hu

2020 január 26-án Amerika elvesztette egyik legjobb sportolóját, Kobe Bryant tragikus halálát egy helikopter balesetben lelte. Sajnálatos módon vele utazott 13 éves lánya, Gianna “GiGi” Bryant is, aki szintén sportolt, a balesetet senki sem élte túl, összesen kilencen vesztették életüket, köztük több gyermek is (a lány csapattársai).

Kobe Bryant leckéi az életről

Szeretnénk megemlékezni néhány leckével a híres sportolóról, hiszen szemléletmódja sok ember számára iránymutatás lehet, és csak hasznunkra válhat, ha megpróbáljuk saját életünkben is alkalmazni filozófiáját, de előtte ismerjük meg kicsit jobban, hogyan vált azzá az emberré, akit annyian szerettek.


Kobe Bryant 1978 augusztus 23-án született, édesapja az NBA játékosa volt, az ő segítségével kezdett Kobe kosarazni 3 évesen. Gyermekkorában Olaszországba költöztek, de itt sem hagyott alább szeretete a kosárlabda iránt, nagyapja rendszeresen küldött neki videókat, amiket elemezgetett, a legnagyobb játékosok mozdulatait próbálta ellesni. Habár eredményei alapján bármelyik egyetemre bejuthatott volna, ő mégis úgy döntött, hogy kihagyja azt, és középiskola után rögtön a kosárlabdázásnak szenteli életét. Feleségével 2001-ben házasodtak össze, és négy lányuk született.

hirdetes


Még ha valaki nem is nagy sportrajongó, akkor is tanulhat a legendától. Ezekkel a leckékkel Kobe arra emlékeztet minket, hogy a kemény munka, kitartás meghozza az eredményét.


5 lecke az életről Kobe Bryant-től


1.    „A pillanat, amikor feladod, az a pillanat, amikor hagysz valaki mást nyerni.”


hirdetes
Egy sportoló számára a győzelem természetesen nagyon fontos, de hogyan teheted ezt te is magadévá? Új állást, vagy előléptetést szeretnél? Vagy minden vágyad, hogy megszerezd végre a diplomádat? Egy nagyon versengő világban élünk és az internetnek köszönhetően globális szinten is versenyzünk egymással. Ha mag akarod kapni, amit akarsz, azért dolgoznod, tenned kell. Végül is, ha feladod, akkor biztosan elbuksz.


2.    „Ha félsz a bukástól, akkor nagy valószínűséggel el fogsz bukni.”


Ez valószínűleg a legjelentősebb lecke, amit megtanulhatunk a sportolótól. Szinte minden ember fél a bukástól, a génjeinkbe van kódolva. Az számít igazán, hogy mihez kezdünk ezzel a félelemmel. Felülkerekedhetsz rajta és használhatod azt az energiát arra, hogy elérd a céljaidat. Ne hagyd, hogy az a kis hang a fejedben, ami azt suttogja, hogy nem vagy elég jó, átvegye az irányítást, szedd össze minden erődet és arra koncentrálj, mit vársz az élettől.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A Föld gyógyul a koronavírus járványnak köszönhetően

2020-04-03

A Föld gyógyul a koronavírus járványnak köszönhetően

A koronavírus számtalan negatív hatással van az életünkre, azonban azt kell mondanunk, hogy a Földnek nagyon is jót tesz, esélyt ad a gyógyulásra - fantasztikus!

Spanyol zenészek az erkélyeiken játszák Céline Dion híres dalát

2020-03-19

Spanyol zenészek az erkélyeiken játszák Céline Dion híres dalát

A spanyolok nem hagyják, hogy a koronavírus kedvüket szegje, zenészek az erkélyeikről játszák közösen a Titanic híres dalát, a My Heart Will Go On-t, Céline Diontól.

A karanténban lévő olaszok együtt énekelnek az üres utcákon át - Csodás és kísérteties videó

2020-03-13

A karanténban lévő olaszok együtt énekelnek az üres utcákon át - Csodás...

Az olaszok karanténban vannak, azonban ez sem akadályozza meg őket abban, hogy együtt énekeljenek az üres utcákon át az ablakaikból. Megható és egyszerre kísérteties videó!

A dalai láma 10 legjobb bölcsessége, melyet érdemes lenne megfontolni!

2020-02-25

A dalai láma 10 legjobb bölcsessége, melyet érdemes lenne megfontolni!

A 14. dalai láma, Tendzin Gyaco, a tibeti emigráns kormány egykori vezetője, aminek a székhelye az indiai Dharamszala. Ő a tibetiek vallási vezetője. A tibeti buddhizmus felfogása szerint az elődei reinkarnációjaként született e világra.

Önkéntesek azért harcolnak, hogy megmentsék a koalákat a kihalástól

2020-01-28

Önkéntesek azért harcolnak, hogy megmentsék a koalákat a kihalástól

Az Ausztráliában tomboló tüzek miatt, egyre több a koalákról szóló írás jelenik meg, mivel a tűz jelentős hatással van az egyébként is csökkenő populációra, és a kihalás veszélye nagyon is valóssá vált.

Amerikai tűzoltók érkeztek Ausztráliába - Megható fogadtatásban volt részük

2020-01-10

Amerikai tűzoltók érkeztek Ausztráliába - Megható fogadtatásban volt részük

Kitörő örömmel és tapssal fogadták az amerikai tűzoltókat Sydney-ben, az ausztrál reptéren, amikor megérkeztek felszerelésükkel a kezükben, hogy segítsenek megfékezni a tomboló tüzet, ami az országban pusztít. -videó

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
100 751
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 524 024
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0