notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meghan Markle mellett nem volt megfelelő támogatás.

hirdetes

Meghan Markle öngyilkos akart lenni

Bettina

Meghan Markle-nek megváltozott az élete és sajnos ez majdnem az életébe is került. Tudd meg, hogy mi történt az elmúlt években Meghan és Herry herceggel.

Meghan Markle öngyilkos akart lenni

Meghan Markle-nek nagyot változott az élete azzal, hogy a brit királyi család tagjaként kellett helyt állnia. Érzelmeivel talán nehezebb volt megvívnia a harcot, hiszen érzett magányt, rá nehezedő terhet és felelősséget. Az intenzív ellenőrzés miatt öngyilkossági gondolatai voltak, miután összeházasodott Harry herceggel – erről maga a sussexi hercegnő számolt be az Oprah Winfreynek adott vasárnapi interjújában, írja az MTI.

 

„Egyszerűen nem akartam tovább élni. És ez egy nagyon világos, valós és félelmetes állandó gondolat volt a fejemben”

 

- mondta Meghan a CBS amerikai televízió műsorában. Majd arról számolt be, hogy a királyi család tagjainak beszélt arról, hogy segítségre van szüksége mentális állapota miatt, de nem kapott tőlük támogatást, mert úgy gondolták, hogy ártana az uralkodóház hírnevének, ha kórházba kerülne. Micsoda teher nyomhatta Meghan szívét és lelkét, hogy a család hírneve miatt nem kap segítséget azoktól, akiktől mindenki más elvárja, hogy a legnehezebb helyzetekben is mellette áll. Igaz a mondás, hogy az ember, ha a családjára nem számíthat, akkor kire?

hirdetes

 

A volt színésznő azt is elárulta, hogy amikor terhes volt a most csaknem 2 éves fiával, Archie-val, a királyi családban téma volt, hogy milyen sötét lesz a születendő gyermek bőrszíne. Meghan szerint a faji kérdés is közrejátszhatott abban, hogy közölték velük: a gyerekük nem kapja meg a herceg címet.

hirdetes

 

Arra a kérdésre, hogy mire számít a brit királyi udvartól, miután elhangzik a mostani interjú, Meghan azt válaszolta: azok után, hogy az udvar „aktív szerepet vállalt a róluk szóló hamis híresztelések fenntartásában, nem várhatták, hogy továbbra is csöndben maradjanak”.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes