notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Meghan Markle mellett nem volt megfelelő támogatás.

hirdetes

Meghan Markle öngyilkos akart lenni

Bettina
Meghan Markle öngyilkos akart lenni

Sussex hercege és hercegnője 2020 márciusában lemondtak királyi feladataikról, és jelenleg Kaliforniában élnek. Harry és Meghan távozását a királyi családból egy év után kellett volna felülvizsgálni, de a Buckingham-palota már február 19-én megerősítette, hogy a pár nem kíván  visszatérni a királyi feladatokhoz, és Harry lemond tiszteletbeli katonai címeiről. Ez hivatalossá és véglegessé tette a házaspár elválását a királyi családtól, amiről megoszlik az emberek véleménye, hogy helyes és etikus döntés volt-e.

 

Harry herceg az interjúban azt mondta, hogy „csapdába esett” a királyi családban, és Meghan segítségével tudott kiszabadulni ebből a csapdából. Hozzátette, egyedül nem lett volna képes lemondani királyi kötelezettségeiről, de felesége támogatásával megmerte lépni ezt a lépést. Úgy véli, hogy feleségével mindent elkövettek annak érdekében, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük és a királyi ház között. Harry így fogalmazott: soha nem hagytuk volna el a palotát, ha támogatták volna Meghant, de sajnos ezt legkevésbé sem tapasztaltuk.

hirdetes

 

hirdetes

Sussex hercege arról is beszámolt, hogy családja a tavalyi év elején, miután bejelentették távozásukat, minden anyagi támogatásról lemondott és felfüggeszett, ezért csak az édesanyjától, a néhai Diana hercegnőtől örökölt pénz segítségével tudták elhagyni Nagy-Britanniát. Harry úgy vélekedett, hogy anyja „nagyon dühös és szomorú lett volna, ha látja hogyan alakult mindez, de biztosan azt kívánná, hogy boldogok legyünk”. Így ezzel a kinyilatkoztatással úgy véljük, hogy Harry teljesen elégedett a döntésével, nem okozott neki bűntudatot, hogy lemondott erről a különleges és páratlan tisztségről.

 

A Buckingham-palota a múlt héten különös bejelentést tett: vizsgálatot indítottak azzal kapcsolatban, hogy a sussexi hercegnő állítólag megalázóan bánt a királyi udvar személyzetével. A vizsgálat a The Times angol napilap cikke nyomán indult el, amelyben azt írták, hogy a hercegnő ellen 2018 októberében – amikor Meghan és Harry herceg a Kensington-palotában lakott – panaszt tettek megalázó bánásmód miatt.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes