notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ezeket a dolgokat ne szégyelld, ne szégyenkezz az életed miatt, ne szégyelld a munkád

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

helloladies.hu
hirdetes

A mai kritikus világban, mindenki életét a „normálishoz” hasonlítják. Egészen odáig jutottunk, hogy az embereket megszégyeníthetik, azért, ahogy élik az életüket, és amiatt, kivel élik. Az igazság viszont az, hogy nem kell szégyenkezned az életed miatt, vagy, hogy hogyan éled. Az élet lényege az, hogy boldog legyél. Nem kell amiatt változtatnod, vagy takargatnod bizonyos részeit, mert valaki más azt gondolja, vagy azt mondja, ez nem helyes.

Ne szégyelld a következő dolgokat

Itt van 9 dolog, ami miatt többé nem kellene szégyenkezned


Időt szánsz magadra


Könnyű elveszni feladataink között a mai rohanó világban, és eltölteni úgy egy napot, hogy mindenkiről gondoskodtál, és boldoggá tettél. De mi van veled? Az énidőnek rengeteg formája van. Elmehetsz egészen odáig, hogy lefoglalsz egy 5 éjszakás nyaralást egy homokos és meleg helyen, de egyszerűen meglepheted magad a kedvenc ételeddel, elolvashatod a kedvenc könyved, vagy elmehetsz egy masszázsra. A törődés magunkkal elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.


A munkád miatt


A mai társadalomban nagyon fontos, hogy ki mit dolgozik, mivel keresi a pénzét, és nem olyan egyszerű követni az álmainkat, azt csinálni, amit tényleg szeretünk. Csak kérdezz meg egy művészeti iskolába járó diákot, hányszor hallotta már: „Erről lesz papírod? Mit fogsz csinálni? Hogy fogod kifizetni a számláidat?” Ha folyamatosan bombáznak a karrierünk miatti kritikákkal, könnyű elveszíteni a hitünket és bátorságunkat. Mindig emlékezz, okkal választottad ezt, és senkinek semmi köze hozzá, ha ez tesz téged boldoggá.

hirdetes


Megbocsátás


Haragot tartani rossz a kapcsolataidnak és az egészségednek is. Hatására könnyedén a múltban ragadhatsz a jelen helyett, és rengeteg egészségügyi probléma okozója lehet. Soha ne szégyenkezz amiatt, hogy megbocsátottál valakinek. A megbocsátás nagyon fontos, hogy tovább léphessünk. Sokan azt hiszik, a megbocsátás azt jelenti, hogy azt mondjuk, oké vegyük úgy, hogy nem is történt semmi. Ez nem igaz. Azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy elengedd. Felszabadítod magad a fogságból, és sokkal nagyobb ajándékot kapsz magadtól, mint az, akinek megbocsátottál.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha szeretni akarsz másokat, először magaddal kell kezdened!

2019-11-11

Ha szeretni akarsz másokat, először magaddal kell kezdened!

Ha szeretni akarsz másokat, elsőként magadat kell szeretned. Mert a szeretet belülről kezdődik, és ha egyszer megérted miért olyan fontos ez, egyszerűen már nem tudsz meglenni nélküle. Amilyen egyszerűen hangzik, sokszor mégsem az, mert nem tudjuk, mi a következő lépés…

2019-09-10

"Ha kicsúsznak az időből, akkor valami meghal, ami meg se született"

A legmélyebb magánügyünk, életünk egyik legintimebb szelete. Mégis szinte állandó a társadalmi nyomás, az elvárás: a nő arra született, hogy anyává váljon.

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

2019-09-05

Aktívan felejteni - hogyan építsük fel az önbizalmunkat válás után?

Vannak pillanatok az életben, amikor elég nehéz elképzelni, hogy a tükörbe nézve újra (vagy először életünkben) egy boldog, de legalábbis kiegyensúlyozott embert fogunk viszontlátni – és azok mi leszünk.

Tippek kiégett randizóknak

2019-09-04

Tippek kiégett randizóknak

Amikor a fásult, frusztrált társkereső inkább már nem próbálkozik tovább, amikor a lelkesedés helyébe közöny lép, reményvesztettség, bizalmatlanság üti fel a fejét, és az embert rettegés fogja el újabb randi gondolatára.

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

2019-09-03

„Bekerültem a szingli, gyerektelen státuszba”

Ahány gyermektelen nő, annyiféle történet – látjuk igazolva Tanács Eszter a napokban megjelent, Nők gyermek nélkül című könyvében. Most az interjúkötetből a 38 éves Vera történetét választottuk ki.

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

2019-08-22

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

Ha szeretjük magunkat és törődünk magunkkal, az egyszerűen csak annyit jelent, hogy van erőnk, kedvesek vagyunk magunkkal és időt szánunk arra, hogy emlékezzünk is erre. Ez mind elengedhetetlen a boldog és egészséges élethez. Mi lenne ebben az önzőség? Ha elkezdesz erre odafigyelni, változások történnek az életedben…

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
372 465
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
372 465
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 82

Átlagos értékelés: 4.7