notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

ezeket a dolgokat ne szégyelld, ne szégyenkezz az életed miatt, ne szégyelld a munkád

Soha ne szégyelld magad, vagy ezeket a dolgokat

helloladies.hu
hirdetes

A mai kritikus világban, mindenki életét a „normálishoz” hasonlítják. Egészen odáig jutottunk, hogy az embereket megszégyeníthetik, azért, ahogy élik az életüket, és amiatt, kivel élik. Az igazság viszont az, hogy nem kell szégyenkezned az életed miatt, vagy, hogy hogyan éled. Az élet lényege az, hogy boldog legyél. Nem kell amiatt változtatnod, vagy takargatnod bizonyos részeit, mert valaki más azt gondolja, vagy azt mondja, ez nem helyes.

Ne szégyelld a következő dolgokat

Itt van 12 dolog, ami miatt többé nem kellene szégyenkezned


Időt szánsz magadra


Könnyű elveszni feladataink között a mai rohanó világban, és eltölteni úgy egy napot, hogy mindenkiről gondoskodtál, és boldoggá tettél. De mi van veled? Az énidőnek rengeteg formája van. Elmehetsz egészen odáig, hogy lefoglalsz egy 5 éjszakás nyaralást egy homokos és meleg helyen, de egyszerűen meglepheted magad a kedvenc ételeddel, elolvashatod a kedvenc könyved, vagy elmehetsz egy masszázsra. A törődés magunkkal elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat.


A munkád miatt


A mai társadalomban nagyon fontos, hogy ki mit dolgozik, mivel keresi a pénzét, és nem olyan egyszerű követni az álmainkat, azt csinálni, amit tényleg szeretünk. Csak kérdezz meg egy művészeti iskolába járó diákot, hányszor hallotta már: „Erről lesz papírod? Mit fogsz csinálni? Hogy fogod kifizetni a számláidat?” Ha folyamatosan bombáznak a karrierünk miatti kritikákkal, könnyű elveszíteni a hitünket és bátorságunkat. Mindig emlékezz, okkal választottad ezt, és senkinek semmi köze hozzá, ha ez tesz téged boldoggá.

hirdetes


Megbocsátás


Haragot tartani rossz a kapcsolataidnak és az egészségednek is. Hatására könnyedén a múltban ragadhatsz a jelen helyett, és rengeteg egészségügyi probléma okozója lehet. Soha ne szégyenkezz amiatt, hogy megbocsátottál valakinek. A megbocsátás nagyon fontos, hogy tovább léphessünk. Sokan azt hiszik, a megbocsátás azt jelenti, hogy azt mondjuk, oké vegyük úgy, hogy nem is történt semmi. Ez nem igaz. Azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy elengedd. Felszabadítod magad a fogságból, és sokkal nagyobb ajándékot kapsz magadtól, mint az, akinek megbocsátottál.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

2019-08-22

Ezek a dolgok történnek, ha elkezdjük szeretni magunkat és törődni magunkkal

Ha szeretjük magunkat és törődünk magunkkal, az egyszerűen csak annyit jelent, hogy van erőnk, kedvesek vagyunk magunkkal és időt szánunk arra, hogy emlékezzünk is erre. Ez mind elengedhetetlen a boldog és egészséges élethez. Mi lenne ebben az önzőség? Ha elkezdesz erre odafigyelni, változások történnek az életedben…

Miért lehet azt mondani másra, hogy sovány, de azt, hogy kövér, nem?

2019-07-30

Miért lehet azt mondani másra, hogy sovány, de azt, hogy kövér, nem?

A pozitív testkép napjait éljük, csak azt felejtettük el, hogy ez elég egyoldalúvá vált. Fogadják el magukat a túlsúlyos emberek, és senki ne szólja le őket, mert az bunkóság. De mi van azokkal, akik véknyak? Nekik nyugodtan mehetnek a bántó megjegyzések, az „Egyél többet!” akár az utcán is, egy vadidegentől? Hogy is van ez?

A túlgondolás negatív gondolatokhoz vezet... Állítsd meg!

2019-07-30

A túlgondolás negatív gondolatokhoz vezet... Állítsd meg!

Az agy könnyedén olyanná válik, akár egy öt éves gyerek, aki végig akar rohanni a város utcáin, és csak néhány másodpercig képes ülni, mielőtt újra felugrik, hogy csináljon valamit. Ha hagyod az agyadnak, hogy folyamatosan kilométereket fusson pihenés nélkül, akkor annyi őrültséget kell elviselnie, hogy lassan börtönné válik.

Ezért olyan nehéz olyan nőnek lenni, aki nem akar gyereket

2019-07-09

Ezért olyan nehéz olyan nőnek lenni, aki nem akar gyereket

Oh, az irónia. Minden nő arról panaszkodik, hogy nem talál olyan pasit, aki gyereket akar. Az a nő, aki nem akar gyereket? Nem talál egy olyan pasit, aki ugyanígy érez. Nem számít milyen mezőt pipálsz be a társkeresőn, úgy tűnik senkit nem érdekel. Következzen néhány dolog, amivel minden nőnek meg kell küzdenie, aki a gyerek-mentes életet választja

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg igazán

2019-06-12

5 dolog, amit a mamámtól kiskoromban tanultam, de csak most értettem meg...

A mamám az egyik legbölcsebb és legcsodálatosabb nő a világon. Elmesélem mindazt, amit tőle tanultam, és a mai napig igyekszem megfogadni a tanácsait!

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

2019-06-11

10 jel, hogy túl régóta vagy szingli

Összeszedtük azt a 10 leggyakoribb tényt, ami azt bizonyítja, hogy túl régóta vagy egyedül! Talán éppen most van itt az ideje, hogy újra randizni kezdj!

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
353 483
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 003 650
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 82

Átlagos értékelés: 4.7