notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Apró szokások amik a személyiségünkről árulkodnak, Mindennapi dolgaink személyiségünket jellemzik

hirdetes

Szokások, amik sokat elárulnak személyiségünkről

helloladies.hu

Rengeteg dolgot elárul egy egyszerű kézrázás, egy kép, de még egy látszólag ártatlan kiegészítő is rólunk. Nézzük, a szakértők szerint mit mondanak rólunk ezek a mindennapos apróságok, amiknek általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget.

Amit a kézrázás elmond a személyiségünkről

A kézrázásod


Egy kézrázás befolyásolhatja, hogy a másik fél milyen véleménnyel lesz rólunk, fontos ugyanis az erőssége, a kéz állása és a szemkontaktus is, megfigyelések szerint pedig azok, akiknek erős a kézfogásuk nyitottabbak, pozitívabbak, magabiztosabbak, míg azok, akinek erőtlen, „döglött hal” típusú, bizonytalanok, szégyenlősebbek és idegesebbek.


Az e-mailezési szokásod


Ha nem tudod eldönteni, mit is gondolj az egyik munkatársadról, a válasz lehet, hogy a beérkezett üzeneteid között van. Erős kapcsolat van a valódi személyiségünk, karakterünk és az e-mailbeli önmagunk között. Bizonyos kulcsszavak sokkal többet elárulnak, mint gondolnánk, egy önimádó például általában gyakran használja az „én, enyém, engem” és ezekhez hasonló szavakat, egy extrovertált általában sokkal lazább és nagyobb valószínűséggel említ meg pihenéssel kapcsolatos  dolgokat, mint egy parti, vagy a zene. És nem csak az a lényeg, mit mondasz, hanem az is, ahogy mondod. A gépelési hiba hiánya annak a jele, hogy valaki alapos, perfekcionista, lelkiismeretes, esetleg túl kényszeres, míg a rossz helyesírás, hibák alacsonyabb IQ szintet és akadémiai tudást jeleznek. Érdekes, hogy a hosszú e-mailek energikusságról és alaposságról árulkodnak.

hirdetes


Az étkezési szokásaid


Az vagy, amit megeszel – de a tudomány szerint az is vagy, ahogy eszel. Az étkezési szokásaink ugyanis nagyon sokat elárulhatnak a személyiségünkről. Azok, akik lassan esznek általában szeretnek irányítani, és tudják, hogyan élvezzék az életet, míg akik gyorsabban esznek, sokkal türelmetlenebbek és ambiciózusabbak. Akik bátran kipróbálnak új ételeket, ízeket, keresik az izgalmakat, kockázatvállalók, míg a válogatósok nagyobb valószínűséggel szoronganak, idegesebbek. Végül azok, akik szeretik szétválogatni a különféle ételeket a tányérjukon nagyon részlet orientáltak és körültekintők, elővigyázatosak a mindennapi életben is.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Így használd a sminkeszközöket

2020-07-01

Így használd a sminkeszközöket

Ebben a cikkben tanácsokat olvashatsz arra vonatkozóan, hogy a különböző, sminkeléshez használt eszközöket hogyan, mire érdemes használni, hogy csinos legyél!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Táplálkozás