notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Apró szokások amik a személyiségünkről árulkodnak, Mindennapi dolgaink személyiségünket jellemzik

Szokások, amik sokat elárulnak személyiségünkről

helloladies.hu
hirdetes

Rengeteg dolgot elárul egy egyszerű kézrázás, egy kép, de még egy látszólag ártatlan kiegészítő is rólunk. Nézzük, a szakértők szerint mit mondanak rólunk ezek a mindennapos apróságok, amiknek általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget.

Amit a kézrázás elmond a személyiségünkről

A kézrázásod


Egy kézrázás befolyásolhatja, hogy a másik fél milyen véleménnyel lesz rólunk, fontos ugyanis az erőssége, a kéz állása és a szemkontaktus is, megfigyelések szerint pedig azok, akiknek erős a kézfogásuk nyitottabbak, pozitívabbak, magabiztosabbak, míg azok, akinek erőtlen, „döglött hal” típusú, bizonytalanok, szégyenlősebbek és idegesebbek.


Az e-mailezési szokásod


Ha nem tudod eldönteni, mit is gondolj az egyik munkatársadról, a válasz lehet, hogy a beérkezett üzeneteid között van. Erős kapcsolat van a valódi személyiségünk, karakterünk és az e-mailbeli önmagunk között. Bizonyos kulcsszavak sokkal többet elárulnak, mint gondolnánk, egy önimádó például általában gyakran használja az „én, enyém, engem” és ezekhez hasonló szavakat, egy extrovertált általában sokkal lazább és nagyobb valószínűséggel említ meg pihenéssel kapcsolatos  dolgokat, mint egy parti, vagy a zene. És nem csak az a lényeg, mit mondasz, hanem az is, ahogy mondod. A gépelési hiba hiánya annak a jele, hogy valaki alapos, perfekcionista, lelkiismeretes, esetleg túl kényszeres, míg a rossz helyesírás, hibák alacsonyabb IQ szintet és akadémiai tudást jeleznek. Érdekes, hogy a hosszú e-mailek energikusságról és alaposságról árulkodnak.

hirdetes


Az étkezési szokásaid


Az vagy, amit megeszel – de a tudomány szerint az is vagy, ahogy eszel. Az étkezési szokásaink ugyanis nagyon sokat elárulhatnak a személyiségünkről. Azok, akik lassan esznek általában szeretnek irányítani, és tudják, hogyan élvezzék az életet, míg akik gyorsabban esznek, sokkal türelmetlenebbek és ambiciózusabbak. Akik bátran kipróbálnak új ételeket, ízeket, keresik az izgalmakat, kockázatvállalók, míg a válogatósok nagyobb valószínűséggel szoronganak, idegesebbek. Végül azok, akik szeretik szétválogatni a különféle ételeket a tányérjukon nagyon részlet orientáltak és körültekintők, elővigyázatosak a mindennapi életben is.

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A rémisztő alvási bénulás megismerése

2019-11-13

A rémisztő alvási bénulás megismerése

Az alvási paralízis, avagy alvási bénulás során úgy érezzük, ébren vagyunk, mégis képtelenek vagyunk megmozdulni. Általában akkor lép fel, ha valaki megragad az ébrenlét és az alvás fázisa között. Talán nincs is annál furcsább érzés, mint amikor nem vagyunk képesek megmozdulni, miközben teljesen tudatában vagyunk annak, mi zajlik körülöttünk.

Ezt kell tudni a Bak csillagjegyről

2019-11-11

Ezt kell tudni a Bak csillagjegyről

Ha egy Bakot szeretsz, számtalan dologgal tisztában kell lenned. Ambiciózus, kitartó, és nagyon céltudatos. Azonban ha szerelemre kerül sor, igazán titokzatos tud lenni, valójában elég nehéz megfejteni az érzéseit. Még ha szerelmes, akkor is lazán veszi a dolgokat, ami néha kicsit zavaró lehet, ugyanis nehezen mutatja ki az érzéseit. Íme, kilenc do

Ezekkel a napi szokásokkal nagyon sokat tehetsz a bolygóért

2019-11-11

Ezekkel a napi szokásokkal nagyon sokat tehetsz a bolygóért

Ha a globális felmelegedés okozta problémákra gondolunk, ami a világot sújtja, nagyon aggasztó a helyzet. Mégis úgy tűnik, hogy kicsúszik a kezünkből, és egyszerű emberként nem sokat tehetünk, pedig a napi szokások hatalmas jelentőséggel bírnak. Te is segíthetsz, ugyanis minden embernek van ökológiai lábnyoma, termel felesleget, fogyasztja az energ

Mennyire vagy dühös a csillagjegyed szerint?

2019-11-13

Mennyire vagy dühös a csillagjegyed szerint?

Habár időnként mindannyian elveszítjük a fejünket, megtanulhatjuk, hogy kezeljük a dühünket ahelyett, hogy engednénk, hogy átvegye az irányítást az életünk felett. Manapság sok dolog felhúzhat minket, és minden embert más dühít fel, erre pedig az is hatással van, hogy milyen csillagjegyű. Most azt nézzük meg, hogy melyik jegyet mi teszi mérgessé,

Válassz szobanövényt a csillagjegyed szerint!

2019-11-05

Válassz szobanövényt a csillagjegyed szerint!

A szobanövények kiválasztása könnyűnek tűnhet, de sok mindent át kell gondolni. A növényeknek nagyon különböző az élettartamuk és gondozási szükségleteik, úgyhogy illenie kell az életmódodhoz és az otthonodhoz is. Miért ne adhatnának a csillagjegyek is iránymutatást a választásban? Hagyd, hogy a csillagok segítsenek!

A Szűz jegy szülötteinek jó és rossz személyiségjegyei

2019-11-05

A Szűz jegy szülötteinek jó és rossz személyiségjegyei

A Szűz csillagjegy az egyik legerősebb. Ha te is az vagy, valószínűleg te is tudod ezt magadról. Azok, akiknek van egy ilyen erős ember az életében, általában annak is tudatában vannak, hogy jó és rossz értelemben is megmutatkozik ez az erő, ami ezeket a nagyszerű embereket formálja. Mi teszi őket annyira egyedivé? Nézzük meg mindkét oldalát ennek

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
174 026
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 926 181
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 4.0