notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Dolgok, amiktől kevésbé leszel vonzó, Ezt nem találják a férfiak vonzónak, Tulajdonságok amiket nem szeretnek a férfiak

Meglepő dolgok, amiktől kevésbé leszel vonzó

helloladies.hu
hirdetes

Jó benyomást akarsz tenni? Kezdd úgy, hogy odafigyelsz ezekre a meglepő dolgokra, amik a tudósok szerint negatívan hathatnak arra, ahogyan az emberek látnak téged, mennyire tartanak vonzónak.

Tulajdonságok, amitől kevésbé leszel vonzó

11 meglepő dolog, amitől kevésbé leszel vonzó


Rossz helyesírás    


Mindig nagy a nyomás, ha egy új kiszemelttel kell beszélgetni írásban, mert egy olyan egyszerű dolog, mint egy felkiáltójel teljesen más irányba terelheti a beszélgetést, rossz értelmet adhat valaminek, és a virtuális kommunikáció világában a rossz helyesírás az egyik egyesszámú hiba. A férfiak és a nők többsége elutasítja online udvarlóját kizárólag amiatt, ha helyesírási hibák vannak a profilján, és egy felmérés szerint, amit 9.000 online randizó között végeztek, 75%-uk állította, hogy bárkit leír, ha nem hozza legalább egy 5. osztályos szintjét.


Nem megfelelően viselkedik


Egy étteremben van randid? Ne feledkezz meg az alapvető illemszabályokról, ha másodikat is szeretnél! A férfiak és nők körében is kizáró lehet az, ha valaki nem tud illendően viselkedni, vagyis nyitott szájjal eszik, dobol az asztalon az ujjaival, vagy udvariatlan a pincérrel. Szeretnél egy kis emlékeztetőt? Itt vannak a legfontosabb szabályok a belépéstől a távozásig, amit mindenkinek illik ismerni.

hirdetes


Nincs hobbija


Az egyik legvonzóbb tulajdonság, ha valami szenvedélyesen érdekel minket! Tulajdonképpen egy felmérés szerint sokkal nagyobb valószínűséggel találunk valakit vonzónak, ha van egy konkrét hobbija. Nagyon érdekes ugyanis, ha valami miatt izgatottak és elkötelezettek vagyunk.


Alváshiány


Más kutatók olyan emberekről adtak képet a résztvevőknek, akik legalább 8 órát aludtak előző éjszaka és olyanokét, akik 31 órája nem aludtak. Utóbbiakat találták a legkevésbé vonzónak, mert mint mondták, fáradtnak tűntek, pirosak és karikásak voltak a szemeik, és sápadt a bőrük. Szomorúbbnak néztek ki, mint a jobban kipihent versenytársaik, ezért nem is választották őket.

hirdetes


Erős dohányzás és ivás


Egy kutatásban 200 nőnek képeket és egy rövid leírást mutattak fiatal férfiakról és észrevették, hogy azokat, akikről azt írták, hogy dohányoznak, kevésbé találták vonzónak, mint azokat, akik egyáltalán nem, vagy csak alkalmanként dohányoznak – főleg, ha hosszútávú kapcsolatban gondolkodtak. Másfelől azokat, akik időnként isznak, sokkal vonzóbbnak találták, mint azokat, akik egyáltalán nem, vagy gyakran isznak.


Stressz


Egy tanulmány szerint azokat a nőket, akiknél magas a stresszhormon szintje kevésbé találják vonzónak – habár az értékelő férfiaknak fogalma sem volt arról, hogy mennyi is az. A tudósok szerint ez azért lehetséges, mert az alacsony kortizolszint jó egészséget jelez, ami biológiailag nagyon vonzó tulajdonság.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

2019-10-18

Jelek, hogy a macskád megbízik benned

Néha nehéz eldönteni, hogy mit gondol a macskánk, de ezekből a jelekből kiderítheted, milyen is a kapcsolatod szeretett cicáddal.

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

2019-10-18

Régi érzelmi csomagjaink elengedése

Mindannyian cipelünk csomagokat a régi kapcsolatainkból. Legyen ez egy elmúlt szerelemből, barátságtól, vagy akár egy családtaggal való viszonyunkból, vannak csomagjaink a kapcsolatainkból, és ez mindere hatással lehet. Mindenre.

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

2019-10-15

Innen tudhatod, hogy valaki tényleg becsületes

Tisztességes embernek általában az őszinte, szilárd erkölcsi elvekkel rendelkező embereket hívjuk. Azokat, akik szavahihetők, jóindulatúak és kedvesek, és ez egy olyan tulajdonság, amire mindenkinek törekednie kellene.

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

2019-10-18

Ha fontos érzelmi ügyekről van szó, tedd félre az önérzetedet!

Manapság sokszor eltévedünk a férfi és női szerepek útvesztőjében, s kétségbeesetten keressük a jól működő párkapcsolat receptjeit, de vajon tényleg kellő szeretettel és odaadással fordulunk Párunk felé?

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

2019-10-15

Így érd el, hogy az emberek rajongjanak érted

Kik azok az emberek az életedben, akiket imádsz, és inspirálnak? Mi az bennük, ami kiváltja ezt belőled? Lehet ez egy anya, apa, testvér, nagyszülő, vagy olyan, akihez nem fűz rokoni szál, esetleg egy romantikus partner. A humor, erő, intelligencia, őszinteség, energia, vagy valami más? Valószínűleg neked is eszedbe jut legalább egy személy, aki po

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

2019-10-15

Ezeket kell tudni az Oroszlán csillagjegyről

Az Oroszlánnak – aki július 23 és augusztus 22 között született –, megvan a bátorsága ahhoz, hogy olyan dolgokat megtegyen, amihez másnak nem lenne mersze, éppen ezért, általában a barátainak van néhány szuper története, amit mesélhet. Ebben a cikkben 7 dolgot mutatunk be, amivel tisztában kell lenned ahhoz, hogy a legjobb barátok maradjatok.

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
168 541
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 614 063
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 111

Átlagos értékelés: 4.7