notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Legjobb sztárfrizurák 1925-től napjainkig

hirdetes

Legjobb sztárfrizurák 1925-től napjainkig

helloladies.hu

Bemutatjuk a sztárfrizurák evolúcióját az évszázad elejétől napjainkig 25 képen keresztül. A korszakalkotó frizurák a hírességeknek köszönhetően a maga idejükben bizony divattá váltak. A frufru az 1900-as évek elejétől a mai napig mindenféle formában megjelent a legnépszerűbb frizurák között. Ezzel a módszerrel megnézheted vágás nélkül is, hogy jól állna-e neked!

Legjobb sztárfrizurák 1925-től napjainkig

Louise Brooks, 1925


A csendes filmek csillaga, Louise Brooks az 1900-as évek elején vált híressé. Úgynevezett bubi frizurája, egyenesen vágott fül alatt és frufruja vastag, a homlok közepénél egyenesre vágott.

 

 

Veronica Lake, 1942


Oldalt elválasztott frizurája úgy omlik az arcára, akárcsak egy függöny lenne. Ebben az időben vált népszerűvé az oldalválasz, ami kihangsúlyozza a szemeket. Kim Basinger is ezzel a frizurával vált híressé.

 

 

Bettie Page, 1956


A „Női alkat királynője” irigylésre méltó méretekkel büszkélkedett, amikor frufrut vágatott, elveszette az ideális szépségét.

 

 

Peggy Moffitt, 1965


Vidal Sasson vágta le sűrű, fekete haját Peggy Moffitt-nek, aki modell és színésznő volt. Övé volt az egyik legnépszerűbb frizura a 60-as években.

hirdetes

 

Jean Shrimpton, 1965


Az angol modell hosszúra vágott frufrut viselt, amiből gyakran a füle mögé helyezett pár tincset.

 

 

Jane Fonda, 1970


Tökéletes frizurával büszkélkedhetett Jane Fonda 1970-ben.

 

 

Farrah Fawcett, 1976


Allen Edwards, stylist hatalmas loknikkal rendelkező frizurát készített Farrah-nak, amelyet később több millió egyetemista és diáklány követett.

 

 

Loni Anderson, 1980


Ő nem természetes szőke, azonban, hatalmas, borzas frufruja és gyönyörű megjelenése a nehezebb időkben segítette karrierjét.

 

 

Sarah Jessica Parker, 1985


A 80-as évek legnépszerűbb frizurája volt, amit Sarah Jessica Parker visel a képen. Elkészítése egyszerű volt, hajmosás után egy hatalmas körkefével kellett beszárítani a frufrut.

hirdetes

 

 

Christina Applegate, 1987


Az általunk jól ismert „Egy rém rendes család” Kelly Bundy-ja frufruját feltupírozva, oldalra fésülve hordta, amiről sokan azt mondták, hogy rémes, mégis több millióan utánozták őt.

 

 

Shannen Doherty 1990-1993


Doherty állítása szerint azért rúgták a 90210 című sorozatból, mert olyan frufrut vágatott magának, ami nem illet az általa alakított Brenda Walsh szerepéhez.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes