11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

helloladies.hu

Sokszor megtörténik: van egy fiú barátunk és azon gondolkozunk, vajon lehetne-e több belőle. Ha megvan a kémia, élvezitek egymás társaságát és nagyon jól kijöttök egymással, adja magát a kérdés, hogy miért ne emelhetnétek új szintre a kapcsolatotokat. Lehet ez olyasvalaki, akit már régóta ismersz és olyan is, akivel csak most találkoztál. Bárhogy is legyen, úgy érzed, több lehetőség van bennetek a sima barátságnál, csak épp azt nem tudod, ő mit gondol erről, és nem akarsz előhozakodni vele, mert félsz, hogy tönkre teszed a kapcsolatotokat és a dolgok kínossá válnak. Ettől függetlenül nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a romantikus érdeklődésed nem csak egyoldalú. Továbbra is reménykedned kellene? Íme a jelek, amik azt mutatják, hogy határozottan többet akar:

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

Egyértelmű jelek, hogy egy barátnál jobban érdekled


Ő kezdeményez


A férfiak tettekkel, és nem szavakkal mutatják meg kik ők és mit akarnak. Ha a barátzónában tart lehet, hogy keres és elmentek együtt ide-oda, de nem ő kezdeményez és főleg nem folyamatosan. De ha ő kezdi a beszélgetéseket, telefonhívással, üzenettel, vagy ő megy oda hozzád, ha egy helyen vagytok, azt jelenti, bejössz neki. Két feltételnek kell teljesülnie. Először is, a kontaktusnak gyakorinak kell lennie. Ha havi egyszer keres, akkor az csak annyit jelent, hogy nem akarja, hogy elszakadjatok egymástól, de semmi többet. A második, hogy nem elég, hogy ír vagy felhív, személyes találkozókat is kezdeményeznie kell.

hirdetes


Máshogy beszél veled


Ha nem vagy biztos benne, hogy tetszel neki, figyeld meg, hogy beszél másokkal és hasonlítsd össze azzal, ahogy veled szokott. Sokkal jobban rád figyel, kedvesebb és kevésbé macsó? Sokat mosolyog? Valaki, aki többet akar, nem fog úgy beszélni veled, mint bárkivel a haverok közül, mert nem úgy lát téged, mint havert. Különösen érdemes figyelni, hogy beszél más nőkkel. Hosszú szemkontaktust tart? Sokat kérdez tőlük? Megérinti őket? Ha más nőkkel nem, de veled kapcsolatban igazak ezek a dolgok, biztos, hogy tőled akar valamit.


Féltékeny


Ha féltékeny, amikor más fiúkról vagy fiúkkal beszélsz, tetszel neki. Honnan tudod, hogy féltékeny? Ártatlan kérdéseket tesz fel, arról ki ő, és hogy érzel iránta.


Nem tudja levenni rólad a kezét


Ha tetszel valakinek, a lehető legközelebb akar hozzád lenni, vagyis rendszeresen megérint ártatlanul, játékosan. Leszed egy szöszt a pulcsidról, levesz egy szempillát az arcodról, vagy egy történet mesélése közben megérinti a kezed. Ha lehetősége van rá, kihasználja.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Még több cikk

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

2019-03-21

11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja

Nem könnyű a földön maradni egy új párkapcsolatban, de ha az izgalom alábbhagy és a nászutas fázisnak vége, már vannak jelek, amikből tudhatod, hogy hosszú távon működőképes-e a kapcsolat, vagy már nem tart sokáig. Sok figyelmeztető jelzés van, de a legtöbb ember nem tudja, mik ezek, vagy nem foglalkozik velük.

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

2019-03-19

10 jel, ami azt mutatja, hogy az igazival vagy

Ha igazán boldog vagy egy párkapcsolatban, akkor ez a boldogság egy idő után természetessé válik. Egy kapcsolat értéket kell, hogy adjon az életedhez és segítenie kell abban, hogy a valódi énedet add. Ha az igazival vagy, azt akarja, hogy különlegesnek érezd magad és mindig biztonságban legyél. Békét és kiteljesedést kell hoznia egy kapcsolatba, ho

 10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

2019-03-18

10 dolog, amit minden férfi szívesen hall

Talán te is azok közé tartozol, akik forgatják a szemüket egy ilyen cím láttán, pedig néhány kedves szóval nagyon sokat tehetsz azért, hogy a párod jobban érezze magát, boldogabb legyen. Elég pár egyszerű szó, mondat és erőlködés nélkül tudathatod vele, mennyire értékeled.

Ezeket NE csináld szakítás után

2019-03-12

Ezeket NE csináld szakítás után

Egy szakítás mindig nehéz, időre van szükség túljutni rajta, de hidd el, könnyebb lesz. Addig is, amíg még friss az élmény, kerüld el ezeket az általános hibákat, amit az újonnan lett szinglik általában elkövetnek.

Egy boldog párkapcsolat titkai

2019-03-12

Egy boldog párkapcsolat titkai

Az emberekbe be van programozva az igény, hogy intim viszonyokat alakítsanak ki, szeressenek valakit és szeretve legyenek. Akkor is, ha egy stabil, hosszú távú kapcsolatban élsz, vagy az első csodálatos hónapokat éled át egy új szerelemben, néhány rutin, kapcsolati cél fenntartása segít, hogy egy következő szintre lépjetek és a kapcsolatotok megerő

Különbségek a szerelem és szeretet között

2019-03-07

Különbségek a szerelem és szeretet között

Szeretni valakit és szerelmesnek lenni hasonló érzés, néhány jelentős különbséggel. A szerelem eredhet rajongásból, birtoklási vágyból, de akár megszállottságból is, ami miatt elképesztő magasságokat és mélységeket lehet megtapasztalni. Míg másfelől igazán szeretni valakit, mindezen túlmutat. Azt akarod, hogy fejlődjön, a hibái mögé látsz, és látod

hirdetes
Címlapon Mutatunk néhány igazán különleges, tél inspirálta körmöt!
2018.11.26. Trend és stílus
A legszebb tél inspirálta körmök, amiket imádni fogsz Legújabb cikkek Te tudod, milyen a hormontípusod? Te tudod, milyen a hormontípusod? Csodálatos pasztell körmök
2019.03.21. Trend és stílus
Csodálatos pasztell körmök 11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
2019.03.21. Párkapcsolat
11 jel, hogy a kapcsolat a végét járja
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 144

Átlagos értékelés: 5.0