notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

jelek, hogy nem csak a barátod akar lenni, fiú többet akar, a barátságnál többet érez

hirdetes

11 jel, hogy a srác határozottan nem csak a barátod akar lenni

helloladies.hu

Sokszor megtörténik: van egy fiú barátunk és azon gondolkozunk, vajon lehetne-e több belőle. Ha megvan a kémia, élvezitek egymás társaságát és nagyon jól kijöttök egymással, adja magát a kérdés, hogy miért ne emelhetnétek új szintre a kapcsolatotokat. Lehet ez olyasvalaki, akit már régóta ismersz és olyan is, akivel csak most találkoztál. Bárhogy is legyen, úgy érzed, több lehetőség van bennetek a sima barátságnál, csak épp azt nem tudod, ő mit gondol erről, és nem akarsz előhozakodni vele, mert félsz, hogy tönkre teszed a kapcsolatotokat és a dolgok kínossá válnak. Ettől függetlenül nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a romantikus érdeklődésed nem csak egyoldalú. Továbbra is reménykedned kellene? Íme a jelek, amik azt mutatják, hogy határozottan többet akar:

Jelek, hogy a barátságnál többet érez

Egyértelmű jelek, hogy egy barátnál jobban érdekled


Ő kezdeményez


A férfiak tettekkel, és nem szavakkal mutatják meg kik ők és mit akarnak. Ha a barátzónában tart lehet, hogy keres és elmentek együtt ide-oda, de nem ő kezdeményez és főleg nem folyamatosan. De ha ő kezdi a beszélgetéseket, telefonhívással, üzenettel, vagy ő megy oda hozzád, ha egy helyen vagytok, azt jelenti, bejössz neki. Két feltételnek kell teljesülnie. Először is, gyakorinak kell lennie, tehát ha havi egyszer keres, akkor az csak annyit jelent, hogy nem akarja, hogy elszakadjatok egymástól, de semmi többet. A második, hogy nem elég, hogy ír vagy felhív, személyes találkozókat is kezdeményeznie kell.

hirdetes


Máshogy beszél veled


Ha nem vagy biztos benne, hogy tetszel neki, figyeld meg, hogy beszél másokkal és hasonlítsd össze azzal, ahogy veled szokott. Sokkal jobban rád figyel, kedvesebb és kevésbé macsó? Sokat mosolyog? Valaki, aki többet akar, nem fog úgy beszélni veled, mint bárkivel a haverok közül, mert nem úgy lát téged, mint havert. Különösen érdemes figyelni, hogy beszél más nőkkel. Hosszú szemkontaktust tart? Sokat kérdez tőlük? Megérinti őket? Ha más nőkkel nem, de veled kapcsolatban igazak ezek a dolgok, biztos, hogy tőled akar valamit.

hirdetes


Féltékeny


Ha féltékeny, amikor más fiúkról vagy fiúkkal beszélsz, tetszel neki. Honnan tudod, hogy féltékeny? Ártatlan kérdéseket tesz fel, arról ki ő, és hogy érzel iránta.


Nem tudja levenni rólad a kezét


Ha tetszel valakinek, a lehető legközelebb akar hozzád lenni, vagyis rendszeresen megérint ártatlanul, játékosan. Leszed egy szöszt a pulcsidról, levesz egy szempillát az arcodról, vagy egy történet mesélése közben megérinti a kezed. Ha lehetősége van rá, kihasználja.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Elmúlik valaha az igaz szerelem?

2020-09-01

Elmúlik valaha az igaz szerelem?

A szerelem nem egyszerű. Találkozol valakivel, szerelembe estek és valamilyen ok miatt végül szakítás lesz a vége. Két lehetséges kimenetel van ugyanis: vagy együtt maradtok örökre, vagy egyszer véget ér a dolog. Azokban a kapcsolatokban, amik az utóbbi kategóriába esnek, tényleg elmúlik a szerelem? Nagy rá az esély, hogy nem – már ha egyáltalán ot


Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem