notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

új koszorúslány ruha trendek 2023, ezek a legújabb koszorúslány ruha divatok 2023-ban, 2023 legtrendibb koszorúslány ruhái

hirdetes

2023 legújabb koszorúslány ruha trendjei

VN

Trendek mindig jönnek, és mennek. A koszorúslányruha divat is változik, és ez alól az idei év sem lehet kivétel. 2023-as legnépszerűbb koszorúslány-ruhastílusok rengeteg lehetőséget kínálnak, amelyek remekül mutatnak majd az esküvő napján és azon túl is. Nézzük, idén mely trendek fogják meghatározni ezt a fajta esküvői divatot!

2023 új koszorúslány ruha trendek

#1. Semleges stílusú koszorúslányruhák a főszerepben 2023-ban

Rég elmúltak azok az idők, amikor a fehér színt szigorúan az esküvői ruháknak tartották fenn. Az élénk színek már a múlt évezredben kimentek a divatból! 2023-ban az esküvői bulik tele lesznek semleges tónusú ruhákkal, amelyek ideálisak a divatos megjelenés eléréséhez. Profi tipp: Válasszon elefántcsont és krémszínű koszorúslány ruhákat, amelyek kissé eltérnek a menyasszony ruhájától, és keverd össze néhány mintát vagy egyéb díszítést, például flittereket vagy hímzést, hogy textúrát és dimenziót adjon, és mégis kicsit máshogyan mutasson, mint a menyasszony ruhája.

#2. Selyem és szatén anyagú koszorúslányruhák az esküvői porondon 2023-ban

A fényes szövetek 2023-ban nagy számban várhatók az esküvők képzeletbeli kifutóján. Bár a szatén továbbra is népszerű lesz az új évben, várhatóan több selyemkínálattal is találkozunk, beleértve a sokoldalú csúszóruhákat, amelyek más alkalmakra is felhasználhatók.

hirdetes

#3. Nem egységes koszorúslány ruhákkal is találkozhatunk 2023-ban

2023 az év, amikor a tökéletesség kissé kezd unalmassá válni, így az esküvőkön is elfér majd egy kis olyan jellegű tökéletlenség, mint a nem felétlenül egységes koszorúslány ruhák. Így minden koszorúslány az egyéniségéhez, alkatához leginkább passzoló ruhát választhatja. Persze lehet egy közös színárnyalat, vagy valami más közös a ruhákban, ami megmutatja, hogy ez egy egységet alkot, de a szabások lehetnek teljesen eltérőek is.

#4. Átalakítható koszorúslány ruhák

Ha még nem hallott az átalakítható, sokféleképpen hordható koszorúslány ruhákról, akkor készülj fel a csodálkozásra. Az átalakítható ruha általában két hosszú szövetdarabból áll, amelyeket többféleképpen formázhat különböző nyakkivágások és sziluettek kialakításához. Tehát alapvetően a koszorúslányok minden tagja könnyedén kiválaszthatja a kívánt nyakkivágást. 

hirdetes

És ha nemcsak a koszorúslány ruha trendek iránt érdeklődsz, hanem egy csodaszép esküvői helyszínt is szeretnél látni, ami nevéhez méltóan csakúgy ragyog, akkor a Kristály Hotel Ajka**** esküvőhelyszínét is látnod kell: itt van ez a csodás esküvőhelyszín Balaton mellett.
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Mi lehet az oka, hogy egyre több a pajzsmirigy beteg?

2024-07-08

Mi lehet az oka, hogy egyre több a pajzsmirigy beteg?

Az utóbbi évtizedekben egyre növekvő trendet mutatnak a pajzsmirigy betegségek, ami mögött számos környezeti, életmódbeli és genetikai tényező állhat.

Hogyan válasszunk nőgyógyászt?

2024-07-04

Hogyan válasszunk nőgyógyászt?

A megfelelő nőgyógyász kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy biztosak lehessünk egészségünk megőrzésében és a megfelelő intim területek gondozásában is!

Tudtad, hogy a nők jobban érzik a fájdalmat?

2024-07-01

Tudtad, hogy a nők jobban érzik a fájdalmat?

A hormonális hatások, a genetikai különbségek és az idegrendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a nők gyakran intenzívebben érzik a fájdalmat. Mit gondolsz?

10 tipp hogyan kötsd le a gyereket a nyári szünetben

2024-06-24

10 tipp hogyan kötsd le a gyereket a nyári szünetben

A nyári szünet kihívást jelenthet a szülők számára, hogy hasznosan és szórakoztatóan kössék le gyermekeiket. Íme tíz tipp, hogy a vakáció emlékezetes és produktív legyen.

10 tipp szállásodnak minőségi videók gyártásában

2024-06-21

10 tipp szállásodnak minőségi videók gyártásában

A minőségi videók gyártása a szálláshelyek számára kiváló lehetőség, hogy bemutassák szolgáltatásaikat és vonzzák a potenciális vendégeket. Kövesd tippjeinket, hogy szállásod videói valóban kiemelkedjenek!

Miért romlanak el a házasságok? És hogyan óvjuk meg kapcsolatainkat?

2024-07-17

Miért romlanak el a házasságok? És hogyan óvjuk meg kapcsolatainkat?

Hogyan lehet megőrizni a kapcsolatot a nagy kihívások közepette? Nézzük meg, miért romlanak el a házasságok, és milyen technikákkal lehet megóvni őket.