notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

álom jelentése, üldöznek álmodban, mit jelent ha leesel valahonnan

hirdetes

Az álmok jelentése, amit sosem szabad figyelmen kívül hagyni

helloladies.hu

Az álmaink sokkal többet árulnak el az életünkről, mint hinnénk, nem hiába számítanak érdekes témának már évezredek óta. Az álmok általában az alvás legéberebb szakaszában jönnek, amikor az agy szinte éber állapotban van. Azok, amiket a mélyebb fázisban álmodunk általában kevésbé emlékezetesek és intenzívek. A legtöbb 20-30 percig tart, és ha rögtön utána felébredsz, sokkal nagyobb valószínűséggel fogsz rájuk emlékezni. Ha sosem tudod felidézni az álmaidat, az azért jó dolog, mert valószínűleg egész éjszaka mélyen alszol.

Álmok értelmezése

Kiesnek a fogaid


Egy tanulmány célja az volt, hogy rájöjjön, miért fordul elő olyan sok emberrel ez a zavaró álom. Két feltételezés született, az egyik, hogy ha valaki álmában csikorgatja a fogát, az megmagyarázhatja, hogy ennek hatására valaki miért álmodik arról, hogy kiesnek a fogai, a másik szerint sokkal inkább pszichológiai stresszt jelent az adott személy életében.


Elvesztél egy házban vagy egy épületben


Azt jelentheti, hogy nincs konkrét irány az életedben, és kicsit elvesztetted a céljaidat is, amik felé haladnod kellene.


Nincs rajtad semmi ruha


Ez általában a sebezhetőséget szimbolizálja, de egy új kezdetet, vagy szabadságérzetet is jelenthet.


Abban a házban vagy, ahol felnőttél


Ennek a jelentése leginkább az érzelmekhez köthető. Ha mérges, vagy szomorú vagy, akkor egy elfojtott emlék jele is lehet, de ha boldog, akkor a felhőtlen gyerekkorra utalhat.


Futsz valami elől

hirdetes


Lehet, hogy nem akarsz valamivel szembenézni az életedben vagy valóban félsz attól a dologtól, és ösztönösen futsz. Sokszor azt jelzi, hogy nem akarsz sebezhető lenni, vagy félsz szembenézni egy nehéz kihívással.


Elkésel valahonnan


Azt jelentheti, hogy aggódsz egy közelgő esemény miatt, vagy ha egy adott időpontban kell felkelned, tudat alatt attól félsz, hogy elalszol és elkésel egy fontos megbeszélésről.


Lerobban a kocsid


Az autó a haladást szimbolizálja, és az álmok róluk azt jelzik, hová tartasz az életben. Ha álmodban lerobban a kocsid, azt jelentheti, hogy az életed más irányt vesz.


Leesel valahonnan


Ez a tudatos álmodás fázisban is előfordulhat, amikor tisztában vagy azzal, hogy álmodsz, vagy rendes álomban, ami azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy, és úgy érzed elvesztetted az irányítást az életed felett.


Dolgozatot írsz vagy vizsgázol és nem tanultál

hirdetes


Szimbolizálhatja a felkészületlenség valamilyen formáját az életedben, mondjuk egy interjúra, vagy megbeszélésre.


Tudsz repülni


Ez az egyik legpozitívabb álom, ami csak lehetséges, és azt jelenti, hogy úgy érzed, nincsenek előtted határok, és a világ tele van lehetőségekkel.


Nem tudod irányítani az autódat


Ha vezetsz, és elveszted az irányítást a kocsid felett, ez az üzenet azt jelenti, hogy figyelned kell azokra a dolgokra az életedben, amelyekről úgy érzed kicsúsztak a kezeid közül.


Megcsaltak


Lehet, hogy nem bízol meg teljesen a partneredben, főleg ha a múltban már volt hasonló kellemetlen tapasztalat. Azonban ha nem volt még ilyesmire példa, akkor azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy a kapcsolat stabilitását, jövőjét illetően.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Nem bír felkelni a család? Itt a segítség!

2020-09-07

Nem bír felkelni a család? Itt a segítség!

Nyáron általában megváltoznak az alvási szokásaink, ez a nyár pedig még inkább más volt. Ha ti is hozzászoktatok, hogy sokáig fent maradtok, és nyugodtan aludtatok anélkül, hogy 6 órakor szólt volna az ébresztő, most pedig nehéz hozzászokni az új menetrendhez, adunk pár hasznos tanácsot, ami segíthet!

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

2020-09-21

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

Gyerekként a barátkozás könnyedén megy, egyszerűen csak leülünk valaki mellé az osztályban és megbeszéljük, hogy legjobb barátok leszünk. Azonban, ha belépünk a 30-as éveinkbe, úgy kapcsolatokat építeni sokkal nehezebb, mint valaha…

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

2020-09-21

Ha egyke vagy, biztosan rád is mondták már ezeket a dolgokat...

Sok ember azt gondolja, hogy az egyedüli gyerekek önzőek, elkényeztetettek és sok sztereotípia él velük kapcsolatban. Azt pedig pontosan tudják azok, akik így nőttek fel, hogy ezeket egyáltalán nem olyan könnyű megdönteni, lássuk tehát, milyen gyakori félreértések van velük kapcsolatban.

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

2020-09-22

A legjobb otthoni arcmaszk receptek, amik tényleg működnek

Nem kell bolti arcmaszkokat venned ahhoz, hogy a bőrödnek csodás kényeztetésben legyen része, egyszerűen csak kövesd az alábbi egyszerű recepteket!

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

2020-09-22

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

Ha szeretnéd egy kicsit csökkenteni a fodrásznál tett látogatások számát, valamint, hogy tovább bírja a hajszíned, van néhány dolog, amit otthon is megtehetsz!


Alvás Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi gyerek