notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

álom jelentése, üldöznek álmodban, mit jelent ha leesel valahonnan

Az álmok jelentése, amit sosem szabad figyelmen kívül hagyni

helloladies.hu
hirdetes

Az álmaink sokkal többet árulnak el az életünkről, mint hinnénk, nem hiába számítanak érdekes témának már évezredek óta. Az álmok általában az alvás legéberebb szakaszában jönnek, amikor az agy szinte éber állapotban van. Azok, amiket a mélyebb fázisban álmodunk általában kevésbé emlékezetesek és intenzívek. A legtöbb 20-30 percig tart, és ha rögtön utána felébredsz, sokkal nagyobb valószínűséggel fogsz rájuk emlékezni. Ha sosem tudod felidézni az álmaidat, az azért jó dolog, mert valószínűleg egész éjszaka mélyen alszol.

Álmok értelmezése

Kiesnek a fogaid


Egy tanulmány célja az volt, hogy rájöjjön, miért fordul elő olyan sok emberrel ez a zavaró álom. Két feltételezés született, az egyik, hogy ha valaki álmában csikorgatja a fogát, az megmagyarázhatja, hogy ennek hatására valaki miért álmodik arról, hogy kiesnek a fogai, a másik szerint sokkal inkább pszichológiai stresszt jelent az adott személy életében.


Elvesztél egy házban vagy egy épületben


Azt jelentheti, hogy nincs konkrét irány az életedben, és kicsit elvesztetted a céljaidat is, amik felé haladnod kellene.


Nincs rajtad semmi ruha


Ez általában a sebezhetőséget szimbolizálja, de egy új kezdetet, vagy szabadságérzetet is jelenthet.


Abban a házban vagy, ahol felnőttél


Ennek a jelentése leginkább az érzelmekhez köthető. Ha mérges, vagy szomorú vagy, akkor egy elfojtott emlék jele is lehet, de ha boldog, akkor a felhőtlen gyerekkorra utalhat.


Futsz valami elől

hirdetes


Lehet, hogy nem akarsz valamivel szembenézni az életedben vagy valóban félsz attól a dologtól, és ösztönösen futsz. Sokszor azt jelzi, hogy nem akarsz sebezhető lenni, vagy félsz szembenézni egy nehéz kihívással.


Elkésel valahonnan


Azt jelentheti, hogy aggódsz egy közelgő esemény miatt, vagy ha egy adott időpontban kell felkelned, tudat alatt attól félsz, hogy elalszol és elkésel egy fontos megbeszélésről.


Lerobban a kocsid


Az autó a haladást szimbolizálja, és az álmok róluk azt jelzik, hová tartasz az életben. Ha álmodban lerobban a kocsid, azt jelentheti, hogy az életed más irányt vesz.


Leesel valahonnan


Ez a tudatos álmodás fázisban is előfordulhat, amikor tisztában vagy azzal, hogy álmodsz, vagy rendes álomban, ami azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy, és úgy érzed elvesztetted az irányítást az életed felett.


Dolgozatot írsz vagy vizsgázol és nem tanultál


Szimbolizálhatja a felkészületlenség valamilyen formáját az életedben, mondjuk egy interjúra, vagy megbeszélésre.


Tudsz repülni


Ez az egyik legpozitívabb álom, ami csak lehetséges, és azt jelenti, hogy úgy érzed, nincsenek előtted határok, és a világ tele van lehetőségekkel.


Nem tudod irányítani az autódat


Ha vezetsz, és elveszted az irányítást a kocsid felett, ez az üzenet azt jelenti, hogy figyelned kell azokra a dolgokra az életedben, amelyekről úgy érzed kicsúsztak a kezeid közül.


Megcsaltak


Lehet, hogy nem bízol meg teljesen a partneredben, főleg ha a múltban már volt hasonló kellemetlen tapasztalat. Azonban ha nem volt még ilyesmire példa, akkor azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy a kapcsolat stabilitását, jövőjét illetően.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ételek, amik még rosszabbá tehetik az ekcémát

2020-01-24

Ételek, amik még rosszabbá tehetik az ekcémát

Az ekcéma egyre több embert érint, ezért érdemes megismerni a kiváltó okokat, ételeket és a lehetséges otthoni kezelési módokat, amik segíthetnek a betegségen.

Mi lehet a kézremegést kiváltó ok?

2020-01-20

Mi lehet a kézremegést kiváltó ok?

A legtöbb ember időnként tapasztal kézremegést, ami a legtöbb esetben nem nagy ügy, azonban mindig fontos, hogy figyeljünk rá, mert sokat elárul a fizikai és mentális egészségünkről is. Nézzünk, néhány lehetséges magyarázatot, ugyanis a túl sok koffeintől kezdve, sok lehetséges magyarázat létezik rá.

Milyen előnyei vannak, ha lemondasz a melltartóról?

2020-01-20

Milyen előnyei vannak, ha lemondasz a melltartóról?

A legtöbb nő gondolkodás nélkül veszi fel reggelente a melltartóját, hiszen tinédzser kora óta tudja, hogy azt egyszerűen hordani kell. Azonban milyen más célt szolgál valójában, azonkívül, hogy társadalmilag ez az elfogadott a munkahelyen vagy az iskolában? Eleinte úgy adták el a nőknek, hogy csökkenti a hátfájást, megemeli a melleket és extra tám

4 alkalom, amikor soha ne vásárolj!

2020-01-23

4 alkalom, amikor soha ne vásárolj!

Vannak olyan napok, események vagy történések, amikor egyszerűen nem lenne szabad vásárolni - hiszen olyan dolgokat vehetünk meg, amire nincs is szükségünk. Nézd meg, melyek ezek!

Ha teljesen kiégtél, és nincs már meg benned a szikra, szerezd vissza!

2019-12-10

Ha teljesen kiégtél, és nincs már meg benned a szikra, szerezd vissza!

Érezted már úgy valaha, hogy elvesztetted a szikrát magadból, ami ösztönöz, hogy felkelj reggelente? Hogy nem számít mit teszel, a dolgok egyszerűen nem úgy alakulnak, ahogy te szeretnéd… Nincs benned semmi lelkesedés, inspiráció, nem is haladsz a dolgaiddal és elégedetlen vagy azzal, amilyen irányt az életed vesz… De miért történik ez? Hogy tudod

8 dolog, amire a konyhai robotgépedet használhatod

2020-01-14

8 dolog, amire a konyhai robotgépedet használhatod

Annyi konyhai eszköz van a boltokban napjainkban, hogy választani is nehéz közülük egyszerűen nincs az a konyha, ahol ennyi minden elférne. A jó hír, hogy nincs is szükségünk ennyi mindenre, kivéve egy dolgot, ami a konyhai robotgép. Azt tudjuk, hogy alkalmas dolgok felaprítására, de ez közel sem minden, mert számtalan egyéb funkciója van, egyszerű

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
414 764
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
414 764
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 4.7