notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

álom jelentése, üldöznek álmodban, mit jelent ha leesel valahonnan

Az álmok jelentése, amit sosem szabad figyelmen kívül hagyni

helloladies.hu
hirdetes

Az álmaink sokkal többet árulnak el az életünkről, mint hinnénk, nem hiába számítanak érdekes témának már évezredek óta. Az álmok általában az alvás legéberebb szakaszában jönnek, amikor az agy szinte éber állapotban van. Azok, amiket a mélyebb fázisban álmodunk általában kevésbé emlékezetesek és intenzívek. A legtöbb 20-30 percig tart, és ha rögtön utána felébredsz, sokkal nagyobb valószínűséggel fogsz rájuk emlékezni. Ha sosem tudod felidézni az álmaidat, az azért jó dolog, mert valószínűleg egész éjszaka mélyen alszol.

Álmok értelmezése

Kiesnek a fogaid


Egy tanulmány célja az volt, hogy rájöjjön, miért fordul elő olyan sok emberrel ez a zavaró álom. Két feltételezés született, az egyik, hogy ha valaki álmában csikorgatja a fogát, az megmagyarázhatja, hogy ennek hatására valaki miért álmodik arról, hogy kiesnek a fogai, a másik szerint sokkal inkább pszichológiai stresszt jelent az adott személy életében.


Elvesztél egy házban vagy egy épületben


Azt jelentheti, hogy nincs konkrét irány az életedben, és kicsit elvesztetted a céljaidat is, amik felé haladnod kellene.


Nincs rajtad semmi ruha


Ez általában a sebezhetőséget szimbolizálja, de egy új kezdetet, vagy szabadságérzetet is jelenthet.


Abban a házban vagy, ahol felnőttél


Ennek a jelentése leginkább az érzelmekhez köthető. Ha mérges, vagy szomorú vagy, akkor egy elfojtott emlék jele is lehet, de ha boldog, akkor a felhőtlen gyerekkorra utalhat.


Futsz valami elől

hirdetes


Lehet, hogy nem akarsz valamivel szembenézni az életedben vagy valóban félsz attól a dologtól, és ösztönösen futsz. Sokszor azt jelzi, hogy nem akarsz sebezhető lenni, vagy félsz szembenézni egy nehéz kihívással.


Elkésel valahonnan


Azt jelentheti, hogy aggódsz egy közelgő esemény miatt, vagy ha egy adott időpontban kell felkelned, tudat alatt attól félsz, hogy elalszol és elkésel egy fontos megbeszélésről.


Lerobban a kocsid


Az autó a haladást szimbolizálja, és az álmok róluk azt jelzik, hová tartasz az életben. Ha álmodban lerobban a kocsid, azt jelentheti, hogy az életed más irányt vesz.


Leesel valahonnan


Ez a tudatos álmodás fázisban is előfordulhat, amikor tisztában vagy azzal, hogy álmodsz, vagy rendes álomban, ami azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy, és úgy érzed elvesztetted az irányítást az életed felett.


Dolgozatot írsz vagy vizsgázol és nem tanultál

hirdetes


Szimbolizálhatja a felkészületlenség valamilyen formáját az életedben, mondjuk egy interjúra, vagy megbeszélésre.


Tudsz repülni


Ez az egyik legpozitívabb álom, ami csak lehetséges, és azt jelenti, hogy úgy érzed, nincsenek előtted határok, és a világ tele van lehetőségekkel.


Nem tudod irányítani az autódat


Ha vezetsz, és elveszted az irányítást a kocsid felett, ez az üzenet azt jelenti, hogy figyelned kell azokra a dolgokra az életedben, amelyekről úgy érzed kicsúsztak a kezeid közül.


Megcsaltak


Lehet, hogy nem bízol meg teljesen a partneredben, főleg ha a múltban már volt hasonló kellemetlen tapasztalat. Azonban ha nem volt még ilyesmire példa, akkor azt jelezheti, hogy bizonytalan vagy a kapcsolat stabilitását, jövőjét illetően.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ezért sikeresebbek a szeptemberi gyerekek társaiknák, a tudomány szerint

2019-09-16

Ezért sikeresebbek a szeptemberi gyerekek társaiknák, a tudomány szerint

Lehetséges lenne, hogy valaki attól a pillanattól kezdve sikerre számíthat, hogy megszületett? Nem, nem megyünk bele a természetes szülés és a császár közti vitába, és hogy melyiknek milyen hatása van a további életünkre, most a születési hónapról lesz szó.

Meglepő dolgok, amiktől kevésbé leszel vonzó

2019-09-16

Meglepő dolgok, amiktől kevésbé leszel vonzó

Jó benyomást akarsz tenni? Kezdd úgy, hogy odafigyelsz ezekre a meglepő dolgokra, amik a tudósok szerint negatívan hathatnak arra, ahogyan az emberek látnak téged, mennyire tartanak vonzónak.

Természetesen vagy sminkkel? - A férfiak véleménye

2019-09-13

Természetesen vagy sminkkel? - A férfiak véleménye

Amikor elindulunk egy randira szépen kisminkeljük magunkat, hogy tetszünk a partnerünknek. De vajon tényleg emiatt fog belénk szeretni? Megkérdeztük a pasikat, hogy sminkkel vagy smink nélkül szebb egy lány?

Ezeket a dolgokat nézik meg a férfiak először a nőkön

2019-09-13

Ezeket a dolgokat nézik meg a férfiak először a nőkön

A nőket mindig is érdekelte, hogy mit néznek meg először a férfiak rajtuk. A következő összeállításban bemutatjuk a 8 leggyakoribb dolgot, amit megnézek a férfiak a nőkön!

Ezért kezdesz túl korán őszülni

2019-09-09

Ezért kezdesz túl korán őszülni

Egyre több ősz hajszálad jelenik meg, de nem tudod, mi lehet az oka? Mutatunk 7 dolgot, ami miatt idő előtt megtapasztalhatod az őszülést.

Kritizálnak? Megmutatjuk, hogy reagáld le!

2019-09-09

Kritizálnak? Megmutatjuk, hogy reagáld le!

Nem mindenki fogja megérteni az utadat, és ezzel nincs is gond, mivel ez a te utad, és nem az övék. Nem is azért vagy itt, hogy másoknak megfelelj, az élet arról szól, hogy megtudd, ki is vagy és kövesd a vágyaidat. Ha azért élsz, hogy másokat kiszolgálj és elkerüld az ítélkezést és a kritikát – vagyis azt teszed, amit másoknak megfelel – végül bol

hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
222 770
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2019. JANUÁR 1. ÓTA:
3 344 178
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 123

Átlagos értékelés: 4.7