notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A boldog párkapcsolat titkai, Így maradhat boldog és egészséges a párkapcsolatotok, Ezt kell tenned azért, hogy a kapcsolatod boldog legyen sokáig

hirdetes

8 titok az egészséges párkapcsolatért!

helloladies.hu

Vannak párok, akik boldogabbak másoknál? Bizonyára. De a legtöbb esetben ennek semmi köze ahhoz, hogy jobban szeretnék egymást, csupán megtesznek olyan dolgokat is, amit a legtöbben nem.

Ezt kell tenned az egészséges kapcsolatért

Először is a nyilvánvaló: a kapcsolatok nagyon összetettek, mert az őket alkotó emberi lények is összetettek. Néhány ember jobban, mint mások, és vannak, akikből a kapcsolatok a legrosszabb oldalukat hozzák ki – szomorú, de igaz. Másodszor pedig nyilvánvaló, hogy minden kapcsolat más. Éppen ezért nem is kell másokhoz hasonlíthatni a miénket, mert egyrészt nem is lehet, másrészt az embereket nem ugyanazok a dolgok teszik boldoggá és elégedetté. Nincsenek győztesek és vesztesek, a lényeg csak annyi, hogy ti ketten a legjobbat hozzátok ki egymásból, ezért viszont tenni kell. Aggodalomra nincs ok, adunk néhány tippet, hogy mit…

Az egészséges kapcsolatok 8 titka


Tudd, hogyan kell vitatkozni

hirdetes


Minden kapcsolatban vannak viták, ez néha elkerülhetetlen annak érdekében, hogy feloldjunk egy konfliktust, a gond az, hogy nagyon sok ember a partnerét támadja a probléma helyett, pedig sosem szabadna személyeskedésbe átcsapnia. Arra a dologra koncentrálj, ami kiváltotta, tanuld meg úgy kifejezni a gondolataidat és érzéseidet, hogy nem támadod a másikat. Lehetséges tiszteletteljesen és szeretettel vitatkozni. Ha mégsem tudsz uralkodni magadon, és addig fajulnak a dolgok, hogy úgy érzed olyat mondanál, amit később megbánnál, csak mondd ezt el, és vonulj félre. Nézd meg, mik azok a dolgok, amiket sosem szabadna kimondani vita közben.


Az együtt töltött idő legyen minőségi


Ez rendkívül fontos, lehet, hogy sosem lesz már olyan együtt, mint az első időszakban, de azért tehetsz erőfeszítést annak érdekében, hogy minőségi időt töltsetek együtt, mert ez minden tartós kapcsolatban élő személy felelőssége. Elengedhetetlen ahhoz, hogy fent tartsátok kettőtök között a köteléket, és nyitott maradjon közöttetek a kommunikáció. Hetente legyen legalább egy este, amikor semmi másra nem figyeltek, csak egymásra.

hirdetes


Töltsetek külön is időt


Hogy elég teret és magánéletet biztosítunk a másiknak, rendkívül fontos. De ugyanezt várjuk el cserébe is, így minkét fél boldogabb lesz, kevésbé unja majd az életét, ha van egy kis ideje lazítani és egyedül lenni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

2020-09-08

Fogadalmak, amiket magadnak kellene tenned

Miért nem tartjuk be a saját magunknak tett ígéreteket? Az újévi fogadalmakat, hogy egészségesebben étkezünk, lefogyunk, megtanulunk egy új nyelvet – olyan hamar megfeledkezünk róluk, hogy már magunkat kinevetjük, mielőtt belekezdenénk...

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!


Akaraterő Átalakítás Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács