notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak annak, hogy ideje lenne elengedni a múltat és tovább lépni annak érdekében, hogy végre boldog lehess

hirdetes

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

helloladies.hu

Az emberek okkal jönnek az életünkbe, akár csak egy időszakra, akár örökre – ugyanez a helyzet az élettel is. Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat

Jelek, hogy el kell engedned a múltat


Ha a változástól vagy ismeretlentől való félelem visszatart, hogy kihasználd az új lehetőségeket


Ha visszautasítjuk a változásokat, hagyjuk, hogy a félelmeink irányítsanak minket, akkor elszalasztjuk a lehetőségeket, amik lehetővé tennék, hogy végre megtaláljuk azt a boldogságot, amit keresünk. Engedd el a félelmeket és merj lépni!


Már nem töltenek el izgalommal azok a dolgok, amik régen felvillanyoztak


Időnként, amikor megragadtunk a negatív gondolkodási mintákban, már azok a dolgok sem képesek megmozgatni, amiket régen imádtunk és igazán élveztünk.

hirdetes


Ha beszélsz, de nem cselekszel


Ha azt mondod, tudod mit akarsz és mire van szükséged ahhoz, hogy álmaid életét élhesd, mégsem teszel semmit érte, esetleg pont az ellenkezőjét, az biztos jel, hogy el kell végre engedned a múltat.


Mélyen belül tudod, hogy mit akarsz, de ellenállsz


Ha van valami, amit mindig is meg akartál tenni, gyakran gondolsz is rá, de csak álmodozás marad, egyértelmű, hogy el kell engedni a múltat és továbblépni. Ne hagyd, hogy a félelmeid visszatartsanak.

hirdetes


Úgy érzed megrekedtél, vagy beérted kevesebbel, mint amennyit akartál


Ettől talán nincs is világosabb jel. Ha úgy érzed, az életed gödörben van és nem tudsz belőle kimászni, vagy kevesebbel beérted, mint amire vágytál és megérdemelsz, ideje magadba nézned és változtatni.


A kapcsolataid unalmasak és laposak, visszatartanak


Azon emberek átlagai vagyunk, akik körül vesznek minket. Téged ki vesz körül? Ők felemelnek? Támogatnak, bátorítanak, számíthatsz rájuk? Levegőt adnak, hogy lángolhass, vagy eloltják a tüzedet? Már az is nagy lökést adhat, ha a megfelelő barátokkal veszed magad körbe!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

2020-09-21

Ezért megy olyan nehezen a barátkozás 30 fölött...

Gyerekként a barátkozás könnyedén megy, egyszerűen csak leülünk valaki mellé az osztályban és megbeszéljük, hogy legjobb barátok leszünk. Azonban, ha belépünk a 30-as éveinkbe, úgy kapcsolatokat építeni sokkal nehezebb, mint valaha…

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

2020-09-22

Tippek, hogy elég legyen a ritkább festés is a hajadnak

Ha szeretnéd egy kicsit csökkenteni a fodrásznál tett látogatások számát, valamint, hogy tovább bírja a hajszíned, van néhány dolog, amit otthon is megtehetsz!

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

2020-09-21

Ezekhez sosem illene hozzányúlnod más házában!

Ha látogatóba mész valakihez, az alábbi illemszabályokat illik betartani, hogy te és a vendéglátód se kerüljön kellemetlen helyzetbe! Nézzük, mi az, amihez nem kellene nyúlnod!

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

2020-09-25

Ha modernizálod a lakást, ezt a négy dolgot érdemes berakatnod!

Itt az ideje egy kis lakásfelújításnak? Nagyszerű! Mutatok négy dolgot, ami egyetlen korszerű otthonból sem hiányozhat! A te lakásodban is helyet kapnak?


Életmód Érdekességek Fejlesztő Tanács