notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk mi kell ahhoz hogy egy férfi szerelmes legyen, Ez kell ahhoz, hogy egy férfi szerelembe essen, Ezért lesz egy férfi fülig szerelmes egy nőbe

hirdetes

6 dolog, ami miatt egy férfi szerelmes lesz egy nőbe

helloladies.hu

Mitől lesz egy férfi szerelmes egy nőbe? Ki az a fajta nő, akibe a férfiak beleszeretnek? Nők milliói világszerte próbálták már megtalálni a választ ezekre a kérdésekre. A népszerű nézet az, hogy a férfiak nem ugyanúgy esnek szerelembe, mint a nők, de persze ez nem teljesen igaz. Egy férfi akkor lesz szerelmes, ha úgy érzi, egy szuperhős lehet a nő életében. Ha úgy érzi, elfogadják, értékelik és megértik, és tudja, hogy boldoggá tehet… akkor a tiéd lesz. A nőknek és a férfiaknak ugyanolyan érzései vannak, csupán a férfiak a saját, különleges módjukon lesznek szerelmesek. Nézzük, melyek azok az okok, amik miatt egy férfi beleszerethet egy nőbe.

Mitől lesz egy férfi szerelmes?

6 ok, ami miatt egy férfi szerelembe esik valakivel


Az egész csomag megfogja


A férfiak egy nő egészébe lesznek szerelmesek. A kinézetébe, a személyiségébe, a hangjába, a nevetésébe – amikor egy férfi szerelmes lesz, az egész nőt szereti, úgy, ahogy van. Amikor időt tölt vele és látja, hogy a nő kedves, odaadó, figyelmes, hűséges, vicces, vonzó, a pozitív tulajdonságai megütnek egy bizonyos szintet, akkor egyik nap azt gondolja: Hű, én szeretem ezt a nőt. Lehet, hogy nem tudja megmondani miért, de az agya/szíve beleszeretett. A férfiak csak nagyon ritkán esnek szerelembe mindössze egy tulajdonság miatt, az egész „csomagot” nézik úgy, ahogy van.

hirdetes


Úgy érzi, boldoggá tudná tenni


Az egyik ok, ami miatt egy férfi szerelmes lesz egy nőbe az, hogy úgy érzi, képes lenne boldoggá tenni őt. A férfiak és nők ugyanazt a dolgot akarják, ha szerelemre kerül sor, ez pedig nem más, mint az erős érzelmi kötődés. Ha két ember között kialakul a kötődés, akkor képesek egymást boldoggá tenni – ha pedig egy férfi úgy érzi, boldoggá tudja tenni a nőt, akkor azt is érzi, hogy a nő is boldoggá tudja tenni őt.

hirdetes


Szenvedély és céltudatosság


Egy férfi azért szeret bele egy nőbe, mert ő szenvedélyes és céltudatos, tervei vannak, ez pedig rá is átragad. Ha egy férfi szerelmes, szenvedélyessé válik, és ez minél erősebb, annál jobban szereti. Ha egy nőnek céljai vannak, akkor a férfi el tudja képzelni, hogy vele együtt élje le az életét – ami határozottan elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki igazán szerelmes legyen.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
22 787
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 489 711
Csajos Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem