notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk a szuperérzékenység jeleit, Honnan tudhatod hogy te is szuperérzékeny vagy, A szuperérzékeny, HSP emberek jellemzői

hirdetes

Miről ismerhető fel egy szuperérzékeny ember?

helloladies.hu

Hallottál már a szuperérzékenységről (HSP)? Miben mások ezek az emberek a többieknél? Gyakran érzik magukat magányosnak és meg nem értettnek, mintha egy teljesen más világból származnának. Az ilyen személy mindent nagyon mélyen átérez, és az intelligens, szívből jövő beszélgetésekre vágyik. Mivel manapság nehéz ilyet találni, sok szuperérzékeny ember üresnek érzi magát. De milyen jelek mutatják azt, hogy valaki szuperérzékeny?

A szuperérzékenység jelei

Megterhelőek számodra a szociális helyzetek


Nagy tömegben kellemetlenül érzed magad és könnyen el is fáradsz. Persze, elmész egy koncertre vagy este a városba, de utána 1-2 nap feltöltődésre van szükséged, a helyzet pedig még rosszabb, ha sok emberrel kell kapcsolatba lépned. Nem arról van szó, hogy nem kedveled őket, csupán elszívja az energiádat, ráadásul könnyedén magadra veszed mások gondolatait, érzéseit. Emiatt fontos, hogy felállítsd a határokat és ne próbálj olyannak látszani, aki nem vagy.


A fények, hangok és káosz fárasztanak


A kiskereskedői és éttermi munka például az egyik legrosszabb rémálmod, a folyamatos stimuláció miatt, és sokkal jobban kedveled az otthoni munkát. Egy csendesebb életre van szükséged.


Az emberek mindig azt mondják, hogy túl érzékeny vagy

hirdetes


Lehet, hogy olyan környezetben nőttél fel, ahol az emberek nem értették meg az érzékenységedet és akár gyengeségként, akár rossz tulajdonságként fogták fel. Ez azonban egyáltalán nem igaz, úgyhogy ha legközelebb egy családtag, vagy barát ezt a kártyát húzza elő, mondd el, hogy ez nem így van és ez egy nagyon is ismert állapot.


Inkább vagy egyedül, mint másokkal


Legszívesebben otthon vagy, ahol pihenhetsz egy hosszú nap után és lazíthatsz egy forró tea és egy jó könyv társaságban. Élvezed, hogy nem kell megfelelned a kinti világ elvárásainak. Nagyon is értékeled, hogy milyen csendben, nyugalomban lenni.


Mások gyakran fordulnak hozzád a problémáikkal


Észrevetted, hogy másokat vonzol? A szuperérzékeny emberek gyakran biztonságot árasztanak magukból, ami miatt mások úgy érzik, hogy bátran fordulhatnak hozzád a problémáikkal, mert te nem fordulsz el tőlük és nem ítéled el őket. A mai világban nagyon sokan magányosak, és egyedül kell megbirkózniuk a démonjaikkal. Te azonban olyan vagy számukra, mint egy fénysugár. Ha akár idegenek is elmesélik neked a történetüket, akkor nagy valószínűséggel szuperérzékeny vagy.

hirdetes


Könnyen felidegesít az erőszak vagy igazságtalanság


Ki nem állhatod az ijesztő filmeket, könyveket, inkább a szórakoztatókat részesíted előnyben, ami megmutatja az élet szépségét. Nem tudod nézni, ha bántanak egy embert, vagy állatot. Gyakran gondolsz a környezet pusztulására és arra vágysz, bárcsak tehetnél ellene.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes