notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ezek a női viselkedésminták kikészítik a férfiakat, A leggyakoribb női viselkedések amik tönkre teszik a kapcsolatot, A nők ezzel ártanak leginkább kapcsolatuknak

hirdetes

Azonnal állj le ezekkel a viselkedésekkel a kapcsolatodban!

helloladies.hu

Senki sem tökéletes, és senkinek sincs tökéletes párkapcsolata. Vannak dolgok, amiken dolgoznunk kell, és amikben jobbak is lehetnénk. Ez ugyanúgy igaz a férfiakra, mint a nőkre, de mi most a női oldalt nézzük meg közelebbről. Annak érdekében, hogy egy boldogabb, kiegyensúlyozott, jól működő kapcsolatban élhess, olvasd el, mik azok, amiket egyáltalán nem szabadna csinálnia egy nőnek sem.

Egy nőnek sem lenne szabad így viselkednie a kapcsolatában

10 viselkedés, amit minden nőnek be kellene fejeznie


Más férfiakról beszélsz


A férfiak is bizonytalanná válhatnak, ha azt gondolják, hogy a szerelmüknek megakadt a szeme valaki máson. Gondolj csak bele, te hogy reagálnál, ha észre vennéd, hogy egy másik nőt bámul, esetleg flörtöl is vele? Ezt észben tartva tényleg hibáztatnád, amikor mérges lesz, ha ugyanezt csinálod? A legtöbb pasit nem érdekli, ha vonzónak találsz más férfiakat is, de ha ezt még el is mondod neki, az nem valami okos és tapintatos dolog. Néhány esetben jobb, ha kimondatlan marad valami. Tartsd meg magadnak, vagy meséld el a barátnődnek, de semmi több.


Rosszakat mondasz más nőkről

hirdetes


Az erős nők kiállnak más nőkért, nem pedig lehúzzák őket. Ha rosszakat mondasz másokról, az valójában bizonytalanságot és alacsony önbecsülést mutat, úgyhogy még ha valamiért nem is vagy elégedett összehasonlítva magadat más nőkkel, próbálj emlékezni a jó tulajdonságaidra. Nincs azzal gond, ha néha beismered a párodnak, hogy kicsit bizonytalan vagy, de ha ezt azzal próbálod kompenzálni, hogy másokat becsmérelsz, az nem fog segíteni a helyzeteden, csak rontani.


Állandóan bocsánatot kérsz


Ha valami rosszat csináltál természetesen kérj bocsánatot, de ne mondd, hogy sajnálom, hacsak nincs rá valóban szükség. Például amiatt ne sajnálkozz, hogy egész nap pizsamában voltál otthon, nem sminkeltél, vagy egyik este nem mosogattál el. Ne legyenek túl magasak az elvárásaid magaddal szemben, nem kell mindig tökéletesnek lenned, és a párod sem várhatja ezt el tőled, ráadásul ha nem is leszel emiatt feszült, az a kapcsolatnak is jót tesz.

hirdetes


Nem adsz neki elég időt egyedül


Nincs olyan ember a Földön, aki ne vágyna egy kis egyedül töltött időre, külön a partnerétől. Ez teljesen normális, úgyhogy hölgyek, mosolyogjunk, és kívánjunk jó szórakozást, ha nélkülünk megy el valahova!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

Így használd a sminkeszközöket

2020-07-01

Így használd a sminkeszközöket

Ebben a cikkben tanácsokat olvashatsz arra vonatkozóan, hogy a különböző, sminkeléshez használt eszközöket hogyan, mire érdemes használni, hogy csinos legyél!

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
22 787
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 489 711
Átalakítás Csajos Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács