notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy milyen jelek utalnak a szakításra, Derítsd ki a jelekből hogy szakítanod kell, Hagyd el a másikat ha ezeket a jeleket észleled

hirdetes

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ideje szakítanod

helloladies.hu

Nem minden kapcsolat rendeltetett arra, hogy örökké tartson. Ezzel mindenki tisztában van, mégis nehéz rájönni, hogy mi az a pont, amikor ki kellene lépnünk. Az emberek változnak, ez pedig időnként azt eredményezi, hogy többé már nem passzol össze egy pár. Ez nem azt jelenti, hogy elpazarolt idő volt, és bánnod kéne, egyszerűen csak tovább kell lépned. Mit tanultál? Mit szerettél a másikban? Mit nem szerettél benne? Válaszold meg ezeket a kérdéseket, hogy tudd, mit akarsz valójában a következő kapcsolattól. Ha tapasztalatként tekintesz rá, megérted miért kell némelyik kapcsolatnak véget érnie. Ha már egy ideje játszadozol a gondolattal, hogy szakítani kéne, de szükséged van egy kis bátorításra, vagy megerősítésre, ezek az árulkodó jelek mutatják, hogy ideje magad mögött hagyni.

Ezek a jelek rosszat jelentenek egy párkapcsolatban

5 jel, hogy ideje kiszállnod a kapcsolatból


Kifogásokat keresel neki


Gyakran véded a kapcsolatotokat a barátaid, családod előtt, vagy igazolod a viselkedését, például ha már munkanélküli egy ideje és nem talál állást. Lehet, hogy azt hiszed, hogy nem hívták vissza az interjúra, vagy nem talál megfelelő helyet, miközben be sem adta a jelentkezését sehova. Vagy sokszor kimarad esténként, túlórázásra hivatkozva, de észreveszed hogy sokat beszél titokban a telefonon, és amikor rájössz, hogy megcsal, magadat hibáztatod, hogy jobban kellett volna rá figyelned. Nem számít mi miatt, de kifogásokat keresel a viselkedésére, és azt hiszed változni fog, még akkor is, ha már egy ideje boldogtalan vagy vele. Ha ismerősen hangzik, ideje lépned.

hirdetes


Ha magányos vagy mellette


Egy kapcsolatban az utolsó dolog, amit érezned kellene, az a magány. Lehet ez időszakos is, mondjuk ha túlóráznia kell, vagy valamilyen traumatikus élménye volt és több időre van szüksége egyedül, nem az alkalomszerű esetekre gondolunk, hanem az állandó érzésre, hogy valami nincs rendben. Ha nem múlik, úgy érzed nem kötődtök egymáshoz, vess véget a kapcsolatnak.

hirdetes


Úgy érzed, nem egészséges a kapcsolatotok


Az egészséges kapcsolatokban nincs helye bizonytalanságnak és kételyeknek. Sajnos egyre inkább van jelen a szorongás is, az állandó aggodalom amiatt, hogy a kapcsolat nem egészségesen működik. Mindig vannak mélypontok, és magaslatok is, de ha állandóan úgy érzed, hogy nehézségekbe ütköztök, az nem normális.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács