notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy milyen jelek utalnak a szakításra, Derítsd ki a jelekből hogy szakítanod kell, Hagyd el a másikat ha ezeket a jeleket észleled

hirdetes

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ideje szakítanod

helloladies.hu

Nem minden kapcsolat rendeltetett arra, hogy örökké tartson. Ezzel mindenki tisztában van, mégis nehéz rájönni, hogy mi az a pont, amikor ki kellene lépnünk. Az emberek változnak, ez pedig időnként azt eredményezi, hogy többé már nem passzol össze egy pár. Ez nem azt jelenti, hogy elpazarolt idő volt, és bánnod kéne, egyszerűen csak tovább kell lépned. Mit tanultál? Mit szerettél a másikban? Mit nem szerettél benne? Válaszold meg ezeket a kérdéseket, hogy tudd, mit akarsz valójában a következő kapcsolattól. Ha tapasztalatként tekintesz rá, megérted miért kell némelyik kapcsolatnak véget érnie. Ha már egy ideje játszadozol a gondolattal, hogy szakítani kéne, de szükséged van egy kis bátorításra, vagy megerősítésre, ezek az árulkodó jelek mutatják, hogy ideje magad mögött hagyni.

Ezek a jelek rosszat jelentenek egy párkapcsolatban

5 jel, hogy ideje kiszállnod a kapcsolatból


Kifogásokat keresel neki


Gyakran véded a kapcsolatotokat a barátaid, családod előtt, vagy igazolod a viselkedését, például ha már munkanélküli egy ideje és nem talál állást. Lehet, hogy azt hiszed, hogy nem hívták vissza az interjúra, vagy nem talál megfelelő helyet, miközben be sem adta a jelentkezését sehova. Vagy sokszor kimarad esténként, túlórázásra hivatkozva, de észreveszed hogy sokat beszél titokban a telefonon, és amikor rájössz, hogy megcsal, magadat hibáztatod, hogy jobban kellett volna rá figyelned. Nem számít mi miatt, de kifogásokat keresel a viselkedésére, és azt hiszed változni fog, még akkor is, ha már egy ideje boldogtalan vagy vele. Ha ismerősen hangzik, ideje lépned.

hirdetes


Ha magányos vagy mellette


Egy kapcsolatban az utolsó dolog, amit érezned kellene, az a magány. Lehet ez időszakos is, mondjuk ha túlóráznia kell, vagy valamilyen traumatikus élménye volt és több időre van szüksége egyedül, nem az alkalomszerű esetekre gondolunk, hanem az állandó érzésre, hogy valami nincs rendben. Ha nem múlik, úgy érzed nem kötődtök egymáshoz, vess véget a kapcsolatnak.

hirdetes


Úgy érzed, nem egészséges a kapcsolatotok


Az egészséges kapcsolatokban nincs helye bizonytalanságnak és kételyeknek. Sajnos egyre inkább van jelen a szorongás is, az állandó aggodalom amiatt, hogy a kapcsolat nem egészségesen működik. Mindig vannak mélypontok, és magaslatok is, de ha állandóan úgy érzed, hogy nehézségekbe ütköztök, az nem normális.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

2020-07-01

Bulizós ruhák – előnyök, hátrányok

Amikor az ember bulizni készül, szereti magát egy kicsit kicsípni. Azonban vannak olyan darabok, melyek nem csak előnyökkel, de hátrányokkal is járnak.

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

Így használd a sminkeszközöket

2020-07-01

Így használd a sminkeszközöket

Ebben a cikkben tanácsokat olvashatsz arra vonatkozóan, hogy a különböző, sminkeléshez használt eszközöket hogyan, mire érdemes használni, hogy csinos legyél!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
16 143
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 483 067
Csajos Család Érdekességek Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács