notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk hogy milyen jelek utalnak a szakításra, Derítsd ki a jelekből hogy szakítanod kell, Hagyd el a másikat ha ezeket a jeleket észleled

hirdetes

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, ideje szakítanod

helloladies.hu
Ezek a jelek rosszat jelentenek egy párkapcsolatban

Egy jó párkapcsolatnak a legjobbat kellene belőled kihoznia, nem pedig a stresszt, a köteléknek köztetek pedig elég erősnek kellene lenni ahhoz, hogy túléljétek a nehéz időszakokat a felelősség, a házimunka, munka mellett is. Ha gyakran érzed a kapcsolatot kiegyensúlyozatlannak, bizonytalannak, vedd jelnek, hogy ideje továbblépni.


Nem vagy önmagad


Egy kapcsolatban teljes kényelemben kellene érezned magad, hogy megmutathasd a legtisztább, legnyersebb valódat. Nem kellene a valódi énedet rejtegetned a partnered elől, mindent el kellene fogadnia veled kapcsolatban és úgy szeretnie, ahogy vagy. Ha úgy érzed, valamiként másnak kell magad tettetned, mint aki vagy, akkor valami nem stimmel, és nem mellette kell lenned. Ha a megfelelő emberrel találkozol, jól érzed majd magad a saját bőrödben, és nem kell megváltoznod azért, hogy veled legyen. Másnak tettetni magunkat kimerítő és egyáltalán nem egészséges. Ha pedig valamit erőltetni kell, ideje tovább lépni. Ha úgy érzed, csak tetteted a boldogságot, nem találtad még meg az igazit. Ha hamis mosoly van az arcodon többször, mint amit beismernél, akkor tegyél magadnak és a partnerednek egy szívességet és hagyd magad mögött a mérgező kapcsolatot.

hirdetes


hirdetes
Nem próbálja helyre hozni a dolgokat


Ha sosem kérdezi meg mi bánt, nem érdekli, ha rosszul érzed magad, az hatalmas piros zászló. Erőfeszítést kellene tennie, hogy boldoggá tegyen, kibékítsen, a kapcsolatotoknak prioritásnak kellene lennie, és ha az utóbbi időben kicsit távolságtartó lettél, gondolkodnia kellene, hogy miért lehet ez. Nem az kéne éreztetnie, hogy te vagy a probléma, mikor valójában ő. Ha nem igazán érdekli, hogy működjenek a dolgok kettőtök között, akkor azt vedd jelnek, hogy ideje szakítani, mert nagyon is aggódnia kéne, ha nem vagy boldog. Az embereket időről időre emlékeztetni kell, hogy a másik törődik velük, úgyhogy ha úgy érzed a partnered ezt nem teszi meg, ne hezitálj az elhagyást illetően. A megfelelő személy mindent megtesz, ami csak erejéből telik, hogy megmentse a kapcsolatotokat, nem számít milyen rosszra fordultak a dolgok.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes