notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, hogy rátaláltál az igazira, Innen ismerheted fel, hogy azzal az emberrel vagy együtt, akivel együtt kell lenned

hirdetes

Jelek, hogy megtaláltad az Igazit!

helloladies.hu

Akár úgy képzeled el a Boldogan éltek, míg meg nem haltak befejezést, hogy összeházasodtok, akár csak közös Netflix fiókotok van, sokszor nehéz megkülönböztetni a tornádószerű romantikát az örökké tartó szerelemtől. Ha hezitálsz, vagy biztos akarsz lenni abban, hogy az Igazira találtál rá, van néhány dolog, ami segít tisztán látni. Az alábbi jelek arra utalnak, hogy végre megtaláltad az Igazit!

Jelek, hogy megtaláltad a nagy Őt

Boldog vagy


Egyértelműnek tűnik, de tudni fogod, hogy a megfelelő emberrel vagy együtt, ha összességében tényleg boldog vagy. Az iskola, munka és a mindennapi élet természetesen feszültséget hoz magával, azonban a kapcsolatodnak nem kellene. Ha az az ember van melletted, akinek ott kell lenni, minden zavaró tényező csak háttérzajnak fog tűnni és mindig lesz valaki, aki támogat.


Figyel rád


Ez magába foglalja azt, hogy karácsonyra azzal a könyvvel lep meg, amit még szeptemberben említettél neki és azt is, hogy leteszi a kezéből a telefont, amikor megkérdezi, hogy milyen napod volt. Ha a megfelelő emberrel vagy, azt kell érezned, hogy számára te vagy a világ közepe, amikor beszélgettek.

hirdetes


Tiszteletben tartja a magánéletedet


A párok sok dolgon osztozkodnak, de az Igazi megengedi, sőt bátorít arra, hogy legyenek olyan dolgok, amik csak a tieid. Ez azt jelenti, hogy nem kér arra, hogy elolvashassa az üzeneteidet, nem nézi meg a naptáradat és nem faggatja a barátaidat. Eléggé megbízik benned és a kapcsolatotokban ahhoz, hogy megadja azt a teret, amire szükséged van.


Teljesen természetes, hogy tervezitek a jövőt

hirdetes


Lehet, hogy hamarosan részt kell venned egy családi esküvőn, vagy próbálsz lefoglalni egy nyaralást már 6 hónapra előre. Bármelyik eset is álljon fent, teljesen természetes, hogy a partneredet is bevonod a terveidbe, hiszen biztosan tudod, hogy még együtt lesztek akkor is. A „ha” egyáltalán nem opció és a helyét átveszi az „amikor” és szívesen tervezitek együtt a jövőt.


Látta már a legrosszabb énedet is


Melletted állt akkor is, amikor este túl sokat ittál, vagy tanúja volt, amikor teljesen kiborultál egy stresszes időszakban. Bármi is történjen, ő mindig melletted van és kitart, akkor is, ha a padlón vagy. Nem ítélkezik feletted és amennyit csak lehet átvesz a terhedből.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!


Csajos Férfi Párkapcsolat Szerelem