notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, milyen jelei vannak annak, hogy a partnered szép lassan tönkreteszi az önbecsülésedet és egyre kevésbé érzed mellette magad magabiztosnak

hirdetes

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

helloladies.hu

Idáig úgy tűnt, hogy jó a kapcsolatod, mostanában mégis kétségek merülnek fel benned, úgy érzed, a partnered nem támogat. A bizonytalanságodra épít és sebezhetőnek érzed magad miatta. Lehet, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet? Ha úgy érzed, veled is ez történik, ideje átértékelni a kapcsolatodat!

Jelek, hogy a partnered elszívja a magabiztosságodat

Mindent irányít a kapcsolatban


Ha mindent döntést anélkül hoz meg, hogy megbeszélné veled, úgy érzi, neki kell irányítania a pénzügyeket, számlákat, ő dönt arról, hogy mit vesztek meg, az azt jelenti, hogy nem bízik a véleményedben, vagy egyszerűen nem érdekli, mit gondolsz. Olyan, mintha semmi beleszólásod nem lenne, mintha nem is léteznél. Nem érdekled már igazán, csupán azt akarja érezni, hogy nála van a hatalom és az irányítás.


Semmit nem tesz azért, hogy bátorítson


Egy erős, egészséges kapcsolatban két ember együtt dolgozik azon, hogy a kapcsolatuk biztonságos közeg legyen. Ha az egyik fél nem tesz ezért, az észrevehető. A bátorítás azt jelenti, hogy a másik szeret és azt akarja, hogy fejlődj. Ennek a hiánya egy biztos jel, hogy valójában nem érdekled és a célja, hogy megragadj, esetleg visszafejlődj.

hirdetes


Nem próbál megérteni


Bármikor, amikor beszélgetni szeretnél úgy érzed, hogy levegőnek néznek? Egyáltalán nem érdekli, hogy mit mondasz? Úgy érzed, jobb, ha megtartod magadnak a véleményedet, mert úgysem érdekli és önmagadban is egyre inkább kételkedsz, az önbecsülésed szép lassan eltűnik. Tegyél fel a partnerednek néhány kérdést:

  • Úgy tűnik, nem érdekel, amit mondok, valami baj van?
  • Jelent még számodra bármit is a kapcsolatunk?
  • Miért nem hallgatsz meg?
  • hirdetes


Ha alázatosan válaszol ezekre a kérdésekre, az jó jel, de ha védekezésbe kezd és próbálja beléd beszélni, hogy csak beképzeled a dolgokat, akkor nem őszinte azzal kapcsolatban, hogyan is érez, vagy egyáltalán nem is hajlandó egyenes választ adni.


Úgy beszél veled, mint egy gyerekkel


Semmi sem rosszabb, mintha valaki úgy bánik a partnerével, mint egy gyerekkel. Ha például kigúnyol, vagy becsmérel mások előtt, az rendkívül zavarba ejtő, amitől értéktelennek érzed magad. Ha így beszél veled, nem adja meg azt a tiszteletet, amit megérdemelnél, nincs érelme, hogy vele maradj, hiszen mire észbe kapsz, teljesen lerombolja az önbecsülésed.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

2020-08-25

Jelek, hogy a volt pasid végleg túl van rajtad

Sokszor szakítás után még él bennünk a remény, hogy ismét együtt lehetünk. Teljesen természetes, hogy valaki így érez még akkor is, ha tudja, hogy nem sok értelme lenne. Azonban gyakran mégsem történik meg a kibékülés, ezért fontos, hogy felismerd, hogy a volt barátod továbblépett – örökre.

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

2020-09-14

Csodás őszi körmök, amikbe garantáltan beleszeretsz!

Mutatunk néhány aranyos, stílusos körömötletet, amiket az ősz ihletett. Vannak köztük klasszikusok, illetve olyanok, amik kicsit eltérnek a megszokottól, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt, illetve akár ötletként szolgálnak, amiket aztán teljesen saját ízlésedre szabhatsz.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!


Csajos Férfi Párkapcsolat