notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen szavakat használ az, aki megcsalja a partnerét, Honnan tudhatod, hogy a párod megcsal, Ismerd fel a megcsalást

hirdetes

Ha ezeket a szavakat gyakran hallod a partneredtől - megcsal!

helloladies.hu
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Rendkívül fájdalmas rájönni, hogy a partnerünk megcsal, sokszor pedig nem is olyan könnyű feladat. Néha évekbe telik és általában hatalmas veszekedés a vége. Ha felmerült benned a gyanú, keress jeleket a viselkedésében és a szavaiban. A legtöbb esetben mindent megtesznek azért, hogy tagadják, mit tettek és nem számít milyen bizonyítékod van, hihetetlen, mikkel tudnak előállni. Nézzük, melyek a leggyakoribb mondatok, amiket sosem szabadna semmibe venned!

Jelek, hogy a partnered megcsal

Manipulál


Próbál meggyőzni, hogy ne higgy saját magadnak és szinte már te magad is elhiszed, hogy csak képzelődsz.


Túlreagálod


Ha próbálsz vele tisztázni valamit, ami nemrégiben történt, úgy csinál, mintha csak felfújnád a dolgot. Próbál olyan gyorsan témát váltani, ahogy csak tud és úgy csinál, mintha az egészet csak túlreagálnád.


Paranoiás vagy


Ha parfümtől illatozik és minden pénteken későn megy haza, valószínűleg ez a legutolsó dolog, amit hallani akarsz tőle. Akár láttad, hogy megölel valakit, vagy hogy az egyik kollégájával vacsorázik ennyi a válasza arra, ha mérgesen kérdőre vonod. Lehet, hogy igaza van, de ha ez túl gyakran történik meg, higgy a saját szemednek.


Őrült vagy.


Azt akarja veled elhitetni, hogy kezdesz becsavarodni. Azok, akik megcsalják a párjukat, gyakran nem képesek beismerni és inkább hazudnak. Játszik veled és próbál összezavarni, hogy azt hidd, veled van a baj.

hirdetes


El kell utaznom a hétvégére.


Ki dolgozik hétvégén? Még ha neki időnként kell is, valószínűleg nem kétszer-háromszor egy hónapban. Tegyél fel neki kérdéseket a részletekkel kapcsolatban a szállásról és utazásról és ha nem találja a megfelelő szavakat, nyugodtan szembesítsd.


Ő csak egy barát.

hirdetes


Egy kétes kapcsolatát valakivel barátságként tünteti fel? Lehet, hogy ezt használja kifogásként, hogy több időt töltsön vele, mint veled – bűntudat nélkül.


Lemerült a telefonom.


Minden hasonló kifogás teljesen abszurd, azonban nagyon sokan használják, hogy megmagyarázzák, miért nem voltak elérhetők. A partnered nyilván nem fogja felvenni a telefont, ha valaki mással van együtt és hacsak nem egy 4 órás megbeszélésen vesz részt, biztos találhatna rá módot, hogy kapcsolatba lépjen veled.


 Ez az egész a te hibád.


Tényleg? Emlékszel mikor volt olyan utoljára, hogy a partnered beismerte, hogy valami az ő hibája? Hiába teszel meg akármit, hogy minden rendben legyen köztetek, folyton téged hibáztat? Ezzel próbál benned bűntudatot kelteni. Habár mindenkinek vannak problémái a kapcsolatában, nem az egyik fél feladata, hogy mindent helyrehozzon.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A ti kapcsolatatokra jó vagy rossz hatással lesz a karantén?

2020-04-02

A ti kapcsolatatokra jó vagy rossz hatással lesz a karantén?

Az utóbbi pár hét tele volt változásokkal és sokaknak bizony szorongással. Míg a kormány és az egészségügy a koronavírussal harcol, a családoknak is igazítaniuk kell a megszokott életüket a helyzethez és sok pár hirtelen azt veszi észre, hogy miden nap 24 óráját együtt töltik. Ez pedig még az egészséges, jól működő párkapcsolatokra is nagy nyomást

Jelek, hogy egy pasinak csak egy dologra kellesz...

2020-04-03

Jelek, hogy egy pasinak csak egy dologra kellesz...

Lehet, hogy az elejétől kezdve ez volt a célja, de olyan is előfordul, hogy csak időközben, néhány találkozás után jön rá, hogy megváltoztak az érzései. 5 figyelmeztető jel következik, hogy nagy rá az esély, hogy az első éjszaka után ne lásd többé…

Ne vesztegesd az életedet egy olyan emberre, aki nem érdemli meg!

2020-03-31

Ne vesztegesd az életedet egy olyan emberre, aki nem érdemli meg!

Senki sem szívesen hallja, hogy csak az idejét vesztegeti azzal az emberrel, akivel már hónapok, esetleg évek óta együtt van, pedig jobb olyan hamar beismerni, amilyen hamar csak lehet. Itt van 7 jel, hogy az idődet és az életedet vesztegeted és ideje lenne továbblépni!

A pasi tényleg szeret vagy csak manipulál?

2020-03-26

A pasi tényleg szeret vagy csak manipulál?

Amikor a barátod valami nagyon édes dolgot csinál, lehet, hogy arra gondolsz, mennyire szeret téged. De biztos vagy benne, hogy nem kevered össze a szerelmet a manipulációval? Itt van 6 apró jel, ami azt mutatja, hogy a fantasztikus barátod valójában nem is olyan fantasztikus…

Mi oka lehet egy férfinak a megcsalásra?

2020-03-11

Mi oka lehet egy férfinak a megcsalásra?

A nők többsége úgy gondolja, hogy az összes férfi egyforma, és kivétel nélkül hajlandóak megcsalni a párjukat. Bemutatjuk a legfőbb indokokat, amiért egy férfi megcsalja a párját!

Mutasd ki a szerelmedet (az ágyon kívül)!

2020-02-24

Mutasd ki a szerelmedet (az ágyon kívül)!

A szerelem többről szól, mint csupán a fizikai intimitásról. Habár ez is egy remek módja, hogy kimutasd az érzéseidet, számtalan más módszer is segít ebben, ezek közül mutatunk most néhányat!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
63 075
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 486 348
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0