notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, hogy egy férfi az első éjszaka után ki fog dobni, Jelek, amikből tudhatod, hogy egy férfi csak egy dolgot akar

hirdetes

Jelek, hogy egy pasinak csak egy dologra kellesz...

helloladies.hu

Az a szomorú igazság, hogy sosem lehetsz benne 100%-ig biztos, hogy nem ez fog történni. Lehet, hogy az elejétől kezdve ez volt a célja, de olyan is előfordul, hogy csak időközben, néhány találkozás után jön rá, hogy megváltoztak az érzései vagy nem is akar semmit tőled. Ha valaha ez megtörtént már veled, tudod milyen vacak érzés és nyilván nem akarod, hogy újra előforduljon. 5 figyelmeztető jel következik, hogy nagy rá az esély, hogy az első éjszaka után ne lásd többé…

Jelek, hogy dobni fognak az első éjszaka után

Siet


Az izgatottság normális, ha tetszik valaki, de ha túl hamar akarja magasabb szintre emelni a kapcsolatot, akkor hagynod kellene. A szerelem első látásra nem létezik és ha valaki nagyon sietteti a dolgokat, valószínűleg hátsó szándékai vannak és csak egy dolog érdekli igazán


Sokat utalgat rá


Azt teszteli, hogy meddig mehet el. Ha benne vagy a játékban, vagy nevetsz rajtuk, azt jó jelnek veszi. De ha ellenállást tanúsítasz valószínűleg visszavesz, de ha pedig fizikailag is próbálkozik akkor mindenképp hagyd. Ha egy férfinek tetszel, persze biztos, hogy gondol rá, de tiszteletből nem hozza fel a témát.

hirdetes


Nem kérdezget


Valaki, akinek komolyak a szándékai, és valódi kapcsolatot akar, tudni akarja, hogy kivel is van dolga, ehhez pedig meg kell ismernie, tehát beszélgetnie kell és érdeklődni az életed felől – nem csak felszínesen. Ha úgy tűnik, nem érdekli a családod, a hobbijaid, a munkád, akkor gyanakodnod kell a szándékait illetően.


Másfelől sokat kérdez, de magáról nem nagyon beszél

hirdetes


Nem akar megnyílni és köteléket kialakítani, rólad viszont sokat meg akar tudni, így feltérképezni, hogy hol vagy sebezhető. Ez a bizalom hamis látszatát kelti benned, mert úgy tűnik, hogy tényleg érdekled és jó hallgatóság, pedig hátsó szándékkal teszi. Vannak férfiak, akiknek több időbe telik megnyílni, de ha kedvel, látnod kellene a jeleit, hogy egyre több dologba beavat.


Túl hamar történik meg


A megfelelő időzítés mindenki esetében más, azt értem a túl hamar alatt, hogy nem volt megfelelő az adott szituációt tekintve. Ha nem alakult még ki igazából a kötelék, akkor valószínűleg még várnod kellene, mert ha túl korán történik meg, az mindig kockázatot rejt magában.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasi csak kitölti veled az űrt két kapcsolat között!

2020-06-03

Jelek, hogy a pasi csak kitölti veled az űrt két kapcsolat között!

Azt gondolod, hogy veled akar lenni, de mi van, ha csak azért találkozgat veled, mert egyszerűen ez a legkényelmesebb számára és lényegében nincs jobb dolga? Itt van 6 jel, hogy a férfi csak arra használ, hogy a komoly kapcsolatai között elszórakoztasd és kitöltsd a szünetet, és ahogy valaki más feltűnik, azonnal lecserél!

Tényleg elijeszted a férfiakat?

2020-06-03

Tényleg elijeszted a férfiakat?

Lehetetlen valakit elijeszteni, egyszerűen sok férfi nem tud mit kezdeni egy erős nővel. Azért mennek el, mert nem a megfelelő emberek számodra, ilyen egyszerű. Az alábbi dolgokat mindenképp tarts észben, ha valaha „elijesztettél” már valakit!

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

2020-05-26

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

Normális, hogy a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok. Amiatt aggódsz, hogy a partnerednek kétségei vannak vagy már egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik kettőtökkel? Az alábbi viselkedések sajnos azt jelzik, hogy tényleg nem érdekli…

Így alakíts ki egy költségvetést és tartsd is be!

2020-06-04

Így alakíts ki egy költségvetést és tartsd is be!

Költségvetést csinálni (és azt tartani is) elavult módszernek tűnhet, pedig nagyon sokat segíthet az anyagi jóléted tekintetében. Véd a váratlan kiadásoktól, nem költekezel túl, valamint segít a céljaid megvalósításában. Mutatjuk a legjobb módszereket, amikből kiválaszthatod azt, ami nálad működik!

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

2020-05-21

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

Lehet, hogy azt hiszed (vagy reméled), hogy a partnered a tökéletes társ számodra, de valóban az? Ideje végre, hogy elszálljon a rózsaszín köd és meglásd, kivel is van dolgod. Itt van 7 jel, hogy valójában még nem találtad meg az igazit!

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig egyedül

2020-05-25

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig...

Sosem gondoltam úgy a szingliségre, mint egy rossz, vagy szomorú dologra, egészen addig, amíg észre nem vettem az emberek arcán azt a bizonyos arckifejezést, tekintetet, amikor elmondtam nekik, hogy nincs senkim. Ha te is hasonló cipőben jársz, megmutatom, én mit mondok az embereknek, amikor a kapcsolati státuszomról kérdeznek.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
39 245
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 276 721
Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács