notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

rossz kapcsolat jelei, a kapcsolat nem működik, párkapcsolati gondok

hirdetes

Jelek, hogy a kapcsolatnak hamarosan vége lesz

helloladies.hu

Aggódsz a kapcsolatod egészsége miatt? Vannak dolgok, amik zavarnak, és azon agyalsz, vajon együtt fogtok-e maradni? Idővel minden kapcsolat megváltozik, de észre kell venned a negatív változásokat, amiktől teljesen tönkre mehet.

Gondok a párkapcsolatban

4 jel, hogy a kapcsolat már nem fog sokáig tartani

 

1. Nincs bennetek semmi közös


Az rendben van, ha különböző az érdeklődési körötök, de kell lennie valaminek, amit mindketten élveztek együtt csinálni – még ha ez csak azt jelenti, hogy együtt fekszetek a kanapén és nézitek a TV-t, elmentek egy kicsit kocsikázni, vagy bármi más apróság, ami nem nagy dolog, viszont nagyon jelentős a kötődés szempontjából. Még ha a felszíni dolgokban kevés a közös az elfogadható, de ha az alapvető meggyőződéseitekben van nagy különbség, az már nem. Ha mindig az ellentétes oldalon álltok, nem igazán fognak működni a dolgok. Nem mondjuk, hogy lehetetlen, de mindenképp kihívás.


2. Féltékenység és bizalomproblémák


A féltékenység gyakran nem igazán befolyásolható, és nem jelenti feltétlenül a kapcsolat végét, ha pozitívan kezelitek. De ha a zöld szemű szörny átveszi az irányítást, az bizalmi problémához és hazudozáshoz vezethet. Itt van néhány piros zászló ezzel kapcsolatban:

hirdetes
  • Újra és újra felhánytorgatod a múltat


Megcsalt a partnered? Valahogy megbántott? Nehéz és nagy kihívás kezelni ezeket a gondokat, de próbálj meg a gyógyulásra koncentrálni – hidd el, mindenkinek van szennyese. A probléma az, ha ez alapján újra és újra nekiesel a partnerednek. Hirtelen attól tartasz, hogy meg fog csalni és erőlteted, hogy bizonyítsa, hogy nem fog – ami valljuk be, elég nehéz feladat. Ezen a problémán neked kell dolgoznod, ne rángasd bele a másikat is.

 

  • Irányítás

    hirdetes


Azok, akik féltékenyek próbálják irányítani a társukat, próbálják korlátozni a barátaikkal töltött időt, korlátozni, hogy melyik nem képviselőivel barátkozhat, vagy elvárják, hogy az összes idejét velük töltse. Ha te, vagy a partnered ezt csináljátok, a kapcsolat nagyon mérgező.

 

  • Őszinteség hiánya


Az őszinteség ugyanolyan fontos alap, mint a bizalom. Ha az egyik fél hazudik, hogy elkerülje a következményeket, nem számít milyen aprónak, vagy ártalmatlannak tűnnek ezek a füllentések, lassan eltűnik a bizalom. A vége az lesz, hogy az egyik fél úgy érzi, a másiknak már egy szavát sem hiheti el, és nem is bízik meg benne többé.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

2020-09-22

Házi praktikák ízületi gyulladás és fájdalmak kezelésére

Az ízületi gyulladás, illetve fájdalmak nagyon sok embert érintenek és az orvostudomány egyelőre sajnos csak fájdalomcsillapítókkal tud ellene harcolni. Habár ezek működnek, nyilván nem megoldás és hosszútávon sok mellékhatásuk lehet. Az otthoni gyógymódok, valamint a mozgás is nagyon hatásosak. Bemutatjuk a legjobb módszereket, amik csökkentik a f

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

2020-09-15

Módszerek, amikkel sokat tehetsz az egészségedért és 1 percbe telnek

Ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, az sok időt vehet igénybe, hosszútávon azonban mindenképp megéri, sőt az apró lépések is sokat számítanak. Vannak dolgok, amikre 60 másodperc is bőven elég és csodákat művelnek a testtel. Itt van néhány módszer, ami sokat tesz az egészségért és kevesebb, mint 1 percbe telik!


Átalakítás Csajos Család Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem Tanács