notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, ha egy pasi csak manipulálni akar téged, Az apró gesztusok lehet, hogy kedvesnek tűnnek egy párkapcsolatban, de valójában csak félrevezetés

hirdetes

A pasi tényleg szeret vagy csak manipulál?

helloladies.hu

Amikor a barátod valami nagyon édes dolgot csinál, lehet, hogy arra gondolsz, mennyire szeret téged. De biztos vagy benne, hogy nem kevered össze a szerelmet a manipulációval? Itt van 6 apró jel, ami azt mutatja, hogy a fantasztikus barátod valójában nem is olyan fantasztikus…

Jelek, hogy a pasi csak manipulál

Állandóan ellenőriz


Annyira hiányoztál neki, amikor elmentél valahova a barátaiddal, hogy egymás után 3 üzenetet kellett írnia és mindegyik egyre kétségbeesettebb volt, mint az előző. Édes? Nem. Valószínűbb, hogy ellenőrizget, mintsem aggódik érted, ha folyton ezt csinálja.


Gyakran használja a „DE annyira szeretlek téged” kifogást


Minden alkalommal, amikor feldühít valamivel, mondjuk a határtalan féltékenységével, azzal védekezik, hogy csak azért viselkedik így, mert nagyon szeret? Ez lehet, hogy csak egy módszer, hogy lerázzon – ne vedd semmibe ezt a viselkedést, hiszen ez a valódi énje!


Nem tud élni nélküled


Elmondja, hogy annyira sokat jelentesz neki, hogy meghalna érted. Ez egyáltalán nem romantikus, sokkal inkább ijesztő. Néhány érzelmi bántalmazónak a végén már nem marad más, minthogy azzal fenyegetőzzön, hogy kárt tesz magában, ha szakítani akarsz, vagy ha nem azt csinálod, amit ő elvárna tőled.

hirdetes


Azt mondja, hogy számára te jelentesz mindent a világon


Ez sem romantikus. Senkire nem kellene akkora nyomásnak nehezedni, hogy valakinek ő a mindene. Ha ezt mondja, valójában az állhat a háttérben, hogy teljesen el akarja szigetelni magát veled, ahelyett, hogy egészséges módon alakítanátok ki együtt egy olyan világot, ami mindkettőtöknek megfelel. Ne lepődj meg, ha megpróbál elszakítani a szeretteidtől, hogy csak az övé legyél – és irányíthasson.

hirdetes


Elhalmoz olyan ajándékokkal, amire semmi szükséged


Eleinte aranyosnak tűnhet, de ha tele pakolja a lakásodat kacatokkal, vagy lecseréli a bútorodat, új ruhákat vesz neked a meglévők helyett, akkor nem meglepetés ajándékot ad – hanem próbál olyasvalakivé formálni, aki nem vagy.


„Aggódik” miattad


Persze, ezért írt és hívott 30-szor, amíg nem voltál otthon. Ha pedig nem válaszolsz neki azonnal, mérges lesz – vagyis aggódik, ahogy ő hívja. Lényegében bűntudatot kelt benned úgy, hogy mindezt a szeretet köntösébe rejti, hogy eleget tegyél az ő nevetséges igényeinek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

A ti kapcsolatatokra jó vagy rossz hatással lesz a karantén?

2020-04-02

A ti kapcsolatatokra jó vagy rossz hatással lesz a karantén?

Az utóbbi pár hét tele volt változásokkal és sokaknak bizony szorongással. Míg a kormány és az egészségügy a koronavírussal harcol, a családoknak is igazítaniuk kell a megszokott életüket a helyzethez és sok pár hirtelen azt veszi észre, hogy miden nap 24 óráját együtt töltik. Ez pedig még az egészséges, jól működő párkapcsolatokra is nagy nyomást

Jelek, hogy egy pasinak csak egy dologra kellesz...

2020-04-03

Jelek, hogy egy pasinak csak egy dologra kellesz...

Lehet, hogy az elejétől kezdve ez volt a célja, de olyan is előfordul, hogy csak időközben, néhány találkozás után jön rá, hogy megváltoztak az érzései. 5 figyelmeztető jel következik, hogy nagy rá az esély, hogy az első éjszaka után ne lásd többé…

Ne vesztegesd az életedet egy olyan emberre, aki nem érdemli meg!

2020-03-31

Ne vesztegesd az életedet egy olyan emberre, aki nem érdemli meg!

Senki sem szívesen hallja, hogy csak az idejét vesztegeti azzal az emberrel, akivel már hónapok, esetleg évek óta együtt van, pedig jobb olyan hamar beismerni, amilyen hamar csak lehet. Itt van 7 jel, hogy az idődet és az életedet vesztegeted és ideje lenne továbblépni!

Ha ezeket a szavakat gyakran hallod a partneredtől - megcsal!

2020-03-25

Ha ezeket a szavakat gyakran hallod a partneredtől - megcsal!

Rendkívül fájdalmas rájönni, hogy a partnerünk megcsal, sokszor pedig nem is olyan könnyű feladat. Néha évekbe telik és általában hatalmas veszekedés a vége. Nézzük, melyek a leggyakoribb mondatok, amiket sosem szabadna semmibe venned!

Mi oka lehet egy férfinak a megcsalásra?

2020-03-11

Mi oka lehet egy férfinak a megcsalásra?

A nők többsége úgy gondolja, hogy az összes férfi egyforma, és kivétel nélkül hajlandóak megcsalni a párjukat. Bemutatjuk a legfőbb indokokat, amiért egy férfi megcsalja a párját!

Mutasd ki a szerelmedet (az ágyon kívül)!

2020-02-24

Mutasd ki a szerelmedet (az ágyon kívül)!

A szerelem többről szól, mint csupán a fizikai intimitásról. Habár ez is egy remek módja, hogy kimutasd az érzéseidet, számtalan más módszer is segít ebben, ezek közül mutatunk most néhányat!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
100 751
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 524 024
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 1

Átlagos értékelés: 5.0