notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, ha egy pasi csak manipulálni akar téged, Az apró gesztusok lehet, hogy kedvesnek tűnnek egy párkapcsolatban, de valójában csak félrevezetés

hirdetes

A pasi tényleg szeret vagy csak manipulál?

helloladies.hu

Amikor a barátod valami nagyon édes dolgot csinál, lehet, hogy arra gondolsz, mennyire szeret téged. De biztos vagy benne, hogy nem kevered össze a szerelmet a manipulációval? Itt van 6 apró jel, ami azt mutatja, hogy a fantasztikus barátod valójában nem is olyan fantasztikus…

Jelek, hogy a pasi csak manipulál

Állandóan ellenőriz


Annyira hiányoztál neki, amikor elmentél valahova a barátaiddal, hogy egymás után 3 üzenetet kellett írnia és mindegyik egyre kétségbeesettebb volt, mint az előző. Édes? Nem. Valószínűbb, hogy ellenőrizget, mintsem aggódik érted, ha folyton ezt csinálja.


Gyakran használja a „DE annyira szeretlek téged” kifogást


Minden alkalommal, amikor feldühít valamivel, mondjuk a határtalan féltékenységével, azzal védekezik, hogy csak azért viselkedik így, mert nagyon szeret? Ez lehet, hogy csak egy módszer, hogy lerázzon – ne vedd semmibe ezt a viselkedést, hiszen ez a valódi énje!


Nem tud élni nélküled


Elmondja, hogy annyira sokat jelentesz neki, hogy meghalna érted. Ez egyáltalán nem romantikus, sokkal inkább ijesztő. Néhány érzelmi bántalmazónak a végén már nem marad más, minthogy azzal fenyegetőzzön, hogy kárt tesz magában, ha szakítani akarsz, vagy ha nem azt csinálod, amit ő elvárna tőled.

hirdetes


Azt mondja, hogy számára te jelentesz mindent a világon


Ez sem romantikus. Senkire nem kellene akkora nyomásnak nehezedni, hogy valakinek ő a mindene. Ha ezt mondja, valójában az állhat a háttérben, hogy teljesen el akarja szigetelni magát veled, ahelyett, hogy egészséges módon alakítanátok ki együtt egy olyan világot, ami mindkettőtöknek megfelel. Ne lepődj meg, ha megpróbál elszakítani a szeretteidtől, hogy csak az övé legyél – és irányíthasson.

hirdetes


Elhalmoz olyan ajándékokkal, amire semmi szükséged


Eleinte aranyosnak tűnhet, de ha tele pakolja a lakásodat kacatokkal, vagy lecseréli a bútorodat, új ruhákat vesz neked a meglévők helyett, akkor nem meglepetés ajándékot ad – hanem próbál olyasvalakivé formálni, aki nem vagy.


„Aggódik” miattad


Persze, ezért írt és hívott 30-szor, amíg nem voltál otthon. Ha pedig nem válaszolsz neki azonnal, mérges lesz – vagyis aggódik, ahogy ő hívja. Lényegében bűntudatot kelt benned úgy, hogy mindezt a szeretet köntösébe rejti, hogy eleget tegyél az ő nevetséges igényeinek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

2020-07-01

Ha nem figyelsz egy férfire, miért akar jobban?

Nos, a szomorú igazság, hogy sok esetben, ha hanyagolsz egy pasit, csak jobban akar. Itt van néhány ok, hogy miért történik ez, de tartsd észben hogy míg időnként azért, mert a kevesebb kontaktus miatt rájön, hogy kellesz neki, máskor csupán azt bizonyítja, hogy csak játszik veled.

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

2020-07-03

Lehetséges-e barátság kapcsolat után?

Vajon létezhet-e barátság két ember között, miután szakítottak? Ebben a cikkben azokról a feltételekről van szó, amelyek teljesülése mellett talán igen!

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

2020-06-29

Hogyan vehetsz rá egy férfit, hogy hosszútávon elkötelezze magát?

Azoknak a nőknek, akik igazán tartós, hosszútávú kapcsolatra vágynak, rávenni egy férfit, hogy elkötelezze magát olyan, mint egy véget nem érő harc. Itt van néhány módszer, amit megtehetsz, hogy mindenféle manipuláció nélkül rávedd a pasit, hogy sokáig veled akarjon lenni!

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

2020-06-30

Jelek, amikből tudhatod, hogy a volt párod még mindig érzéseket táplál irántad

Azért váltatok szét, mert valami már nem működött. Tovább léptetek és a kapcsolatnak vége, de tényleg nincsenek már érzései irántad? Lehet, hogy vannak! Ha csinál, vagy mond bizonyos dolgokat, jó esély van rá, hogy ő még nem jutott túl rajtad. Itt van néhány jel, hogy a volt barátod még mindig érzéseket táplál irántad…

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

2020-06-30

A legvonzóbb tulajdonságok egy férfiban

Mely jellemvonások tesznek valakit úriemberré? Olyan tulajdonságokat gyűjtöttem most össze, amelyek leginkább vonzóvá tesznek egy férfit a nők számára.

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz gyereket

2020-07-01

Őszinte okok, amik miatt komolyan el kell gondolkodni azon, hogy nem vállalsz...

Egyre több az olyan nő, aki nem vállal gyereket. Ez lehet, hogy meglep néhány újdonsült anyukát, aki épp egy izgő-mozgó babáról gondoskodik, de a valóság az, hogy tudományos szempontból ha valaki úgy dönt, hogy nem lesz gyereke, igazából jó ötlet. Ha ezt az oldalát megértetted és áttérünk a személyes szempontra, még több értelme lesz.

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
22 787
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 489 711
Csajos Érdekességek Fejlesztő Férfi Párkapcsolat Szerelem