notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk mik azok a tulajdonságok, jellemzők, amik miatt a férfiak feleségül vesznek egy nőt, A legfontosabb tulajdonságok, amiktől jó feleség leszel

hirdetes

Milyen jellemzőket keresnek a férfiak egy nőben, amik miatt feleségül veszik?

helloladies.hu

Ha egy férfi úgy dönt, hogy megállapodik, valóban hosszútávra tervez, egy lánykérés annyit jelent, hogy „Szeretlek és veled képzelem el a jövőmet”. Épp ezért soha nem szabad siettetni a dolgokat, hiszen ez egy hatalmas döntés. Ha azon tűnődsz, milyen lenne az életed feleségként, itt van néhány jellemző, amit egy férfi keres…

Az 5 legfontosabb dolog a férfiak számára, amikor feleséget választanak

Megbízhatóság


A hazugság az egyik legrosszabb dolog, amit tehetsz, hiszen az igazság végül úgyis kiderül, és közben elveszted a bizalmát. A házasság néha nehéz, lesznek jobb és rosszabb időszakok is. Időnként egyenesen közölnöd kell a rossz híreket, főleg, ha ez olyasmi, amivel kettőtöknek együtt kell megbirkóznia.


Azonos célok


Az emberek változnak és néha nehéz tudni, hogy mi akarunk vagy várunk a jövőtől, de azzal tisztában kell lenni, hogy legalább ugyanabba az irányba haladtok. Ha gyerekeket akar, biztos akar lenni abban, hogy te is, ráadásul a pénzügyekben is hasonló irányt kell követni. Ha egy közös házra akar spórolni, de te inkább nyaralásokra költenél, az a későbbiekben sok problémát okozhat.

hirdetes


Tér


Házaspárként mindent együtt fogtok csinálni, ugyanakkor lehetsz szerelmes valakibe és unhatsz is rá egyszerre. Egy férfi tudni akarja, hogy adtok majd teret egymásnak. Ha mindenben tőle függsz és nélküle el sem akarod hagyni a lakást, több lesz a feszültség. Mindenkinek szüksége van egy kis saját térre.


Azt akarja, hogy szeresd magad

hirdetes


Egy rendes férfit nem érdekli, ha felszedsz 5 kilót. Azt akarja, hogy boldog legyél és egészséges képet alakíts ki magadról, a magabiztos nők ugyanis remek partnerek. Persze mindenkinél előfordul, hogy nem elégedett a külsejével, de nem akarja naponta azt hallgatni, hogy mennyire utálod, ahogy kinézel. Az ugyanis több feszültséget, veszekedést okoz, ha tőle várod a megerősítést és úgy érzi, az ő feladata, hogy tartsa benned a lelket.


Fejlődés


Senki nem akar egy olyan emberrel lenni, aki megrekedt. Az emberek folyamatosan változnak, fejlődnek. Egy férfi egy olyan nővel akar együtt lenni, aki hű marad magához, ugyanakkor nem fél új dolgokba belevágni. Az önfejlesztés egy fantasztikus dolog. Habár mindig a 20-as éveinkre fogunk visszagondolni és hiányzik majd ez az időszak, a lényeg, hogy egy jobb ember legyél, mire betöltöd a 40-et.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a kapcsolatból?

2020-08-10

Honnan tudhatod, hogy egy férfi unatkozik melletted és kiszállna a...

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod gödörbe került? Itt van 6 jel, hogy a férfi, akivel együtt vagy már kiszállna a kapcsolatból és más lehetőségek után néz!

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

2020-08-04

Jelek, hogy egy férfi „feleség alapanyagként” lát téged!

Ha egy nap szeretnél megházasodni az első lépés az, hogy találnod kell egy olyan férfit, aki „feleség alapanyagként” lát téged (és persze te őt „férj alapanyagként”). Megmutatjuk, mik azok a jelek, amiket figyelhetsz!

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

2020-07-21

4 kérdés, amit tegyél fel egy férfinak, mielőtt hozzámennél feleségül

Mielőtt a partnereddel úgy döntenétek, hogy összekötitek az életeteket, érdemes feltenni egymásnak néhány kérdést, hogy ez az elhatározás valóban egy életre szóljon és később ne legyen megbánás a vége.

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

2020-07-27

Így döbbents rá egy pasit, milyen butaság volt dobnia téged!

A szakítás mindig szívás, de még inkább az, ha úgy tűnik, a volt barátodnak még csak nem is hiányzol. Erre nincs mentség, de lehet, hogy csak megjátssza, vagy egy idióta, aki nem is tudja, mit hagy ki – akárhogyan is, itt van néhány módszer, amivel emlékeztetheted, hogy 10/10-es nő vagy és hogy mennyit veszít veled!

Erősödj meg – kívül-belül!

2020-07-29

Erősödj meg – kívül-belül!

A kívül-belül erős nőket mindenki csodálja. Te is közéjük tartozhatsz, ehhez nem kell mást tenned, mint a cikkben leírt tanácsokat követned, és boldognak lenni!

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

2020-07-29

Szabadulj meg a terhesség alatt felszedett pluszoktól!

Kisbabád született, de a szülést követően rajtad maradt egy csomó felesleg? Íme egy megoldás, amivel a baba mellett is megszabadulhatsz a plusz kilóktól!


Csajos Férfi Párkapcsolat Szerelem