notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, ha egy férfit már nem érdekli, izgatja a kapcsolat, Jelek, hogy a pasi már egyáltalán nem foglalkozik a párkapcsolattal

hirdetes

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

helloladies.hu

Normális, hogy a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok. Néha azt érzed, hogy megőrülsz a másikért, máskor pedig idegesít. Ha viszont túlságosan is váltakoznak ezek az időszakok, az azt jelezheti, hogy a kapcsolat bajban van. A legtöbb kapcsolat az első évben tönkre megy, ha viszont 5 évig tart, az esélye, hogy vége lesz minden évben 10%-kal csökken. Amiatt aggódsz, hogy a partnerednek kétségei vannak vagy már egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik kettőtökkel? Az alábbi viselkedések sajnos azt jelzik, hogy tényleg nem érdekli

Érdekli még a férfit a kapcsolat?

Visszahúzódik


Valaki, aki megbántottnak érzi magát, vagy úgy érzi, nem bánnak vele megfelelően, visszahúzódik. Ez úgy is megmutatkozhat, ha már nem osztja meg veled a gondolatit, vagy hogy hogy érez irántad, vagy visszautasítja a közeledésedet. Esetleg mindig a barátaival tölti az idejét. Kérdezd meg, hogy mondtál, vagy tettél-e valamit, amivel megbántottad. Ha nem hajlandó elmondani vagy úgy tűnik, nem töri magát, hogy helyre hozzátok a kapcsolatot, az világosan mutatja, hogy már egyáltalán nem érdekli.


Túlságosan kritikus


Ha mindenért téged hibáztat, kritizál, folyton ingerült, az arra utalhat, hogy ki akar szállni a kapcsolatból, csak még ő sem ismerte be magának, vagy ezt éretlen módon akarja megtenni. Ahelyett, hogy őszintén elmondaná, hogy érez, úgy tünteti fel, mintha a te hibád lenne.

hirdetes


Nem aggódik a kapcsolatért


Egyfajta féltékenység lép fel az emberben, ha úgy érzi, a kapcsolat nem jelent annyit a másik félnek, mint neki. Ha viszont semmiféle egészséges féltékenységet nem mutat, ha nem érdekli, hogy harcoljon a kapcsolatért, valószínűleg már nem szeret. A legjobb módja, hogy kiderítsd, ha egyenesen rákérdezel. Még ha fáj is, mindkettőtök érdekében fontos, hogy őszinte legyen. Jobb rájönni az igazságra, mint találgatni és egy nem működő kapcsolatban élni.


Alig válaszol az üzeneteidre, hívásaidra

hirdetes


Lehet, hogy nem akar beszélgetni veled és nem is érdekli, hogy vagy. Ha mindig te keresed, te érdeklődsz felőle, az világosan jelzi, hogy valami nincs rendben. Mindkét félnek kezdeményeznie kell ahhoz, hogy fent lehessen tartani egy egészséges kapcsolatot.


Nem tervez


Ha már nem tervez programokat, randikat, akkor vagy nagyon elkényelmesedett (aminek szintén rossz vége lesz), vagy már nem izgatja a kapcsolat. Ha nem hajlandó akkora erőfeszítést tenni, mint egykor, akkor a kapcsolat már nem fontos számára. A kapcsolatok elején a férfiak általában sok figyelmet fordítanak partnerükre, ajándékokkal lepik meg és sokat tervezgetnek annak érdekében, hogy minél több időt tölthessenek együtt. Idővel ez az erőfeszítés ugyan alább hagy, de nem tűnhet el teljesen!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Mitől lesz egy férfi szerelmes beléd? - 5 dolog, amit keres

2020-07-08

Mitől lesz egy férfi szerelmes beléd? - 5 dolog, amit keres

Nehéz megmondani, hogy az emberek miért esnek szerelembe, azonban el kell ismerni, hogy vannak bizonyos dolgok, amik hasonlóak, ha arról van szó, hogy egy férfi miért és hogyan lesz szerelmes. Ha ezeket megtalálja benned, sokkal nagyobb esély lesz rá, hogy menthetetlenül beléd szeret!

A kapcsolatodnak lőttek, ha ezekből a dolgokból bármelyik jelen van

2020-07-07

A kapcsolatodnak lőttek, ha ezekből a dolgokból bármelyik jelen van

Ha a jelenlegi kapcsolatodban bármelyik jelen van az alábbi dolgok közül, akkor valószínűleg bizony a partnered nem az az ember, aki mellett megtalálod az örök boldogságot.

Mire számíthatsz, ha szeretőből lettél barátnő?

2020-07-07

Mire számíthatsz, ha szeretőből lettél barátnő?

A más pasijára finoman szólva nem túlságosan sportszerű szemet vetni. Ez a cikk arról szól, hogy mire számíthat az, akinek mégis a tiltott gyümölcs kellett.

Ezek a jelek elárulják, hogy a párod hazudik!

2020-07-08

Ezek a jelek elárulják, hogy a párod hazudik!

Ha neked is sok nehézséget okoz eldönteni, hogy hihetsz-e vagy nem a párodnak, akkor be kell vetned néhány trükköt, ami segíthet. Itt van 5 dolog, ami arról árulkodik, hogy a partnered füllent…

Így ismerj fel egy sorozatos megcsalót!

2020-07-06

Így ismerj fel egy sorozatos megcsalót!

Nem lenne jó, ha már azelőtt felismernéd a megrögzött megcsalókat, hogy beleszeretnél? Hogyan lehetsz biztos benne, hogy az, akivel elkezdtél találkozgatni nem ilyen? Védd meg magad egy mérgező kapcsolattól és tanuld meg, hogyan ismerheted fel a jeleit, hogy egy férfi meg fog csalni, hiszen szokása!

Mit nem illik felvenni egy esküvőre?

2020-07-07

Mit nem illik felvenni egy esküvőre?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, mit vegyél fel? Ebben a cikkben megmutatom, mi az, amit mindenképp kerülj el, ha alkalomhoz illően akarsz öltözni!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
47 405
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 514 329
Csajos Férfi Párkapcsolat Szerelem