notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk mi mindenre tanít egy sikertelen párkapcsolat, Mit tanulhatunk egy tönkre ment kapcsolatból?, Mire tanít meg egy félre sikerült kapcsolat

hirdetes

5 értékes lecke, amit megtanulunk a sikertelen párkapcsolatokból

helloladies.hu

Nem minden kapcsolat tart örökké, de sokat tanulhatunk a tönkre ment kapcsolatokból. Időnként találkoznunk kell bizonyos emberekkel, hogy megtanuljunk fontos leckéket és végül a rossz véget ért kapcsolatok vezetnek el a megfelelő emberhez. Habár nem mindenki marad az életünk része, okkal találkozunk velük. Ha nem rég ért véget egy kapcsolatod, reméljük, hogy az alábbi tanácsok segítenek túljutni rajta.

Mit viszel magaddal egy sikertelen kapcsolatból?

A túlgondolás több fájdalmat okoz


Lehet, hogy te is állandóan azon gondolkodsz, mi volt a baj, azonban a túl sok elemzés csak még több fájdalmat okoz, hiszen változtatni már nem tudunk azon, ami történt. Tanulnod kell belőle, de ne a múltban élj, mert azzal csak magadat bántod.


Tanuld meg, hogy lehetsz teljes egyedül is


Néha elfelejtjük magunkat annyira szeretni, mint a partnerünket és amikor elmennek, a boldogságunk velük együtt távozik. Ha nem érzed magad teljesnek egyedül, folyamatos megerősítésre lesz szükséged másoktól. Ha nélkülük üresnek érzed magad, ideje, hogy begyógyítsd a múlt sebeit és megtanulj egyedül boldognak lenni.


Egy tönkrement kapcsolat megbocsátásra tanít

hirdetes


Ha úgy érzed nem értékeltek vagy szerettek eléggé a legutóbbi kapcsolatodban, lehet, hogy a volt párodat hibáztatod mindenért, esetleg még bosszút is szeretnél állni. Ez azonban csak még több stresszt hoz az életedbe, úgyhogy ehelyett inkább próbálj megbocsátani. Észre fogod venni, hogy sokkal könnyebb elfogadni, ami történt és megbocsátani a hibákat.


A gyógyulás időbe telik


Sok érzést fogsz megtapasztalni szakítás során:

  • düh
  • szomorúság/depresszió
  • üresség
  • magány
  • hirdetes
  • megkönnyebbülés
  • elfogadás


Lehet, hogy többször is átéled ezeket, mielőtt újra normálisan érzed majd magad. Csak adj magadnak elég időt, hiszen lehet, hogy bizonyos napokon úgy érzed, tovább léptél, míg másokon úgy érzed, megszakad a szíved. Csak tudd, hogy a gyógyulás nem történik egyik napról a másikra.


Bármennyire is csábító, ne akarj visszamenni a volt párodhoz


Valószínleg megszabadulsz mindentől, ami rá emlékeztet, de az emlékek akkor is megmaradnak és arra csábítanak a magányos estéken, hogy vissza menj hozzá. Azonban ha a kapcsolat nem működött, ugyanazokkal a problémákkal fogsz szembesülni. Másszóval a múltat hagyd magad mögött és emlékezz, hogy jó okkal lett vége. Kívánj neki minden jót és lépj tovább.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

2020-05-26

Jelek, hogy a férfit nem izgatja a kapcsolat

Normális, hogy a kapcsolatokban vannak jobb és rosszabb időszakok. Amiatt aggódsz, hogy a partnerednek kétségei vannak vagy már egyáltalán nem izgatja, hogy mi történik kettőtökkel? Az alábbi viselkedések sajnos azt jelzik, hogy tényleg nem érdekli…

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

2020-05-21

Biztos, hogy az Igazival vagy együtt?

Lehet, hogy azt hiszed (vagy reméled), hogy a partnered a tökéletes társ számodra, de valóban az? Ideje végre, hogy elszálljon a rózsaszín köd és meglásd, kivel is van dolgod. Itt van 7 jel, hogy valójában még nem találtad meg az igazit!

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

2020-05-21

7 dolog, ami miatt örülnöd kellene, ha nincs senkid!

Mielőtt beleugranál egy kapcsolatba, gondold át, mi mindent nyerhetsz azzal, ha egyedül vagy, még ha csak kis ideig is. Persze, mindenki vágyik a szeretetre, de nem kell siettetni és érdemes kiélvezni a szingli élet előnyeit, mielőtt lekötöd magad!

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

2020-05-19

A volt pasid beleesett valakibe, vagy csak próbál féltékennyé tenni?

Még ha fel is épültél egy szakítás után, attól még sokkoló lehet rájönni, hogy a volt párodnak van valakije. Ha azon gondolkodsz tényleg valós-e a kapcsolat, vagy csak téged próbál féltékennyé tenni, keresd az alábbi jeleket!

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig egyedül

2020-05-25

Ezt válaszolom, amikor az emberek azt kérdezgetik, miért vagyok még mindig...

Sosem gondoltam úgy a szingliségre, mint egy rossz, vagy szomorú dologra, egészen addig, amíg észre nem vettem az emberek arcán azt a bizonyos arckifejezést, tekintetet, amikor elmondtam nekik, hogy nincs senkim. Ha te is hasonló cipőben jársz, megmutatom, én mit mondok az embereknek, amikor a kapcsolati státuszomról kérdeznek.

A hideg zuhany számtalan pozitív hatással van a testre!

2020-05-27

A hideg zuhany számtalan pozitív hatással van a testre!

A hideg víz mentálisan és fizikailag is jót tesz. Ha rendszeresen veszel hideg zuhanyt, drámai változásokat tapasztalhatsz az immunrendszerben, emésztőrendszerben és bár elsőre lehet, hogy nem tűnik túl csábítónak, ki kell próbálnod, hiszen fantasztikus hatással van a testre!

Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
270
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 237 746
Csajos Férfi Párkapcsolat Szerelem