notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk mire kell figyelni és milyen tanácsokat érdemes megfogadni, ha összeköltözöl a partnereddel, Összeköltözés - így lehet zökkenőmentes

hirdetes

Tippek, hogy könnyebben menjen az együttélés!

helloladies.hu

Még a legerősebb kapcsolatban is nagy lépés az összeköltözés, ami időnként próbára teszi a türelmünket, különösen az elején és lehet, hogy a fürdőszobaajtót magadra zárva találsz csak egy kis megnyugvást. Adunk néhány tippet, ami segíthet enyhíteni a frusztrációt!

Összeköltözés: Hogyan mehet könnyebben

Képzeld magad a másik helyébe


Érthető, hogy néha felkapjuk a vizet, de azért érdemes a másik szemszögéből is átgondolni a dolgokat. Ez egy olyan egyszerű gyakorlat, ami emlékeztet, hogy két ember van a kapcsolatban, és a másiknak is vannak érzései. Mindenki próbál alkalmazkodni és ez beletelhet egy kis időbe. Ha azt látod, hogy könnyen elfeledkezik a dolgokról vagy nem segít annyit, amennyit kellene, ne dühösen, hanem kedvesen próbáld ezt megbeszélni vele, valahogy így: „Tudom, hogy sok dolgod van, de megtennéd, hogy most elindítod te a mosogatógépet?” – ezt sokkal jobb fogadtatásra talál majd, mintha azt mondanád: „Te miért nem vagy képes soha elindítani a gépet, állandóan nekem kell csinálni!”

hirdetes


Ne legyetek állandóan együtt


Mindkettőtöknek jót tesz majd, ha sétál egyet egyedül, hogy kicsit kiszellőztesse a fejét. A kinti levegő és az egyedüllét segít új megvilágításban látni a dolgokat, úgyhogy ha úgy érzed, hogy kezdesz besokallni húzd fel a cipődet és indulj!


Próbáld a dolgok vicces oldalát nézni


Ha viccet csinálsz valamiből, az sokkal hasznosabb, mintha veszekedést kezdeményeznél. Mindenkivel előfordul, hogy a lakás romokban van és a mosogató is tele és nincs kedvetek semmit sem csinálni. Vannak ilyen napok, úgyhogy inkább nevessetek rajta és nézzetek meg egy filmet.


Tudasd az elvárásaidat

hirdetes


Több ember egy otthonban nagyobb kupit is jelent. Nagyon világosan mondd el már az elején, hogy mi az, ami számodra igazán fontos és nagyon zavar. Állítsd fel a szabályokat, például, hogy a szemetet minden nap ki kell vinni és az az ő dolga, de minderre hagyj időt neki, ha a második napon elfelejti, azért még nem kell neki esni. Még ha régóta együtt is vagytok idő kell ahhoz, hogy az együttélés is zökkenőmentesen menjen, ehhez pedig a kommunikáció a kulcs és mindenkinek tennie kell érte.


A randizásról ne mondjatok le


Attól, hogy együtt éltek, randizni még kell. Ha moziba nem is mentek, de legyen minőségi együtt töltött idő, nézzetek meg egy jó filmet és rendeljetek egy pizzát, bújjatok össze. Akármennyi időt is töltötök együtt, az ilyen különleges pillanatok sokat segítenek.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Ezeket a színeket ne válaszd az otthonodba!

2020-09-15

Ezeket a színeket ne válaszd az otthonodba!

Egyáltalán nem könnyű az otthonunk különböző részeire megtalálni a tökéletes színt, ráadásul bizonyos színek növelhetik, de csökkenthetik is az értékét. A szakértők szerint ezeknek a színeknek semmi helye a lakásban!

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

2020-08-31

Jelek, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet!

Mindeddig úgy tűnt, hogy jó a kapcsolatod, mostanában mégis kétségek merülnek fel benned, úgy érzed, a partnered nem támogat. Lehet, hogy a párod tönkreteszi az önbecsülésedet? Ha úgy érzed, veled is ez történik, ideje átértékelni a kapcsolatodat!

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

2020-09-14

Jelek, hogy ideje elengedni a múltat!

Ha van bármi állandó, az a változás. De miből tudhatod, hogy végre ideje szakítani a múlttal és elindulni egy boldogabb élet felé? Ahhoz, hogy boldogok lehessünk, képesnek kell lennünk elengedni a múltban szerzett sebeket, a kapcsolatokat, amik nem működtek és ami a legfontosabb, azt, hogy szinte minden rossz dologért saját magunkat hibáztatjuk.


Csajos Férfi Otthon Párkapcsolat Tanács