notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk, hogy miről ismerheő fel egy rossz barátnő, akitől a férfiak menekülnek, Ha te is így viselkedsz, akkor bizony rossz barátnő vagy

hirdetes

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

helloladies.hu

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

Mitől lesz valakiből rossz barátnő?

Még csak fel sem ajánlod, hogy fizeted a számlát


A legtöbb férfi örömmel fizeti a számlát vacsora után azonban a 21. században élünk és az idők változnak, ráadásul sok fiatal küzd pénzügyi gondokkal is, ezért elég udvariatlanság azt feltételezni, hogy mindig a párodnak kell mindent fizetnie és még csak fel sem ajánlod, hogy beszállsz.


Állandóan féltékeny vagy


Igen, vannak más nők is az irodában és a férfiaknak is lehetnek nőnemű barátai. Néha jogosan tűnik fel a zöldszemű szörny, de ezek az alkalmak (normális esetben) igen ritkák és a legtöbbször egy féltékeny barátnő rossz barátnő.


Úgy viselkedsz, mint egy hercegnő


Nem számít, hogy a szüleid így kezeltek gyerekként, ha felnőttél viselkedj is úgy, a világ nem körülötted forog, ezért figyelj, hogy kétlábbal járj a földön.

hirdetes


Figyeled a telefonját


Te odaadod a telefonodat a barátodnak, hogy nézze át? Ha nem, akkor te se nézz bele az övébe. Ha olyasmit csinálsz a másikkal, amiért te haragudnál, akkor bizony rossz barátnő vagy, ráadásul hidd el, úgyis találsz rajta valamit, ami nem tetszik és felesleges vitát generálsz ezzel.


A közösségi médiában próbálsz egyedülállónak tűnni


hirdetes
Nem kell minden posztolt képen szerepelnie a barátodnak, de nem is kellene úgy tűnnie, mintha nem is létezne csak azért, hogy elnyerd más férfiak figyelmét. Ez nem egy biztos kapcsolatról árulkodik.


Nem szereted, ha kimozdul a barátaival


Még rosszabb, ha te bármiféle probléma nélkül csaphatsz barátnős kirándulásokat, estéket. Bizonyára van olyan barátja, akit nem kedvelsz, vagy olyan események, amikre te nem akarsz elmenni, de ez nem ok arra, hogy a párod ne érezhesse magát jól velük.


Értelmetlen veszekedéseket kezdeményezel


Rossz barátnők azok, akik minden apróság miatt veszekednek, ráadásul sokáig haragot tartanak. Igen, időnként lesz veszekedés, de ha jelentéktelen dolgok miatt történik, az nagyon kapcsolatromboló és mérgező hatással van.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Csajos Férfi Párkapcsolat Tanács