notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Bemutatjuk milyen jelei vannak, hogy egy férfinek komolyak a szándékai, hosszútávon gondolkozik és a kapcsolat valóban fontos számára

hirdetes

Jelek, hogy a pasi tényleg komolyan gondolja veled!

helloladies.hu

Valószínűleg nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy a férfiak nehezen fejezik ki az érzéseiket. A legtöbbüknek eltart egy ideig mire megnyílik, de addig is míg ez megtörténik, már elejt apró jeleket, amik bepillantást engednek, hogyan is érez irántad. Itt van néhány dolog, ami elárulja, hogy egy férfinek komoly érzései vannak irántad és ki fog tartani melletted!

Jelek, hogy a pasi komolyan gondolja

Emlékszik a részletekre


Legyünk őszinték, mindannyiunknak sokfelé kell figyelnie, ezért nem épp egyszerű emlékezni az apró részletekre, pont emiatt árulkodik ez arról, hogy egy férfit komolyan érdekelsz. Meglep időnként azzal, hogy emlékszik olyan dolgokra, amiket azt hitted már rég elfelejtett? Ez azt jelenti, hogy annyira érdekled, hogy valóban figyel, amikor beszélsz és meg is jegyzi, amit mondasz. Hidd el, ez nem így lenne, ha nem gondolná veled komolyan a dolgot.


Be akar mutatni másoknak


Valószínűleg mindenkinek van már abban tapasztalata, hogy milyen nehéz rávenni egy pasit, hogy bemutasson a családjának és a barátainak, hiszen ez csak bonyodalmakkal jár. Azonban, ha tényleg komolyan gondolja, egyáltalán nem okoz neki problémát, sőt, örömmel veszi, ha te is jobban része leszel a világának.

hirdetes


A rossz pillanatokban is melletted van


hirdetes
Nagyon jó oka van amiért a „jóban és rosszban” szerepel az esküben házasságkötés során. Sokszor az mutatja meg, hogy egy kapcsolat tényleg jó és működik, hogy hajlandó akkor is melletted maradni, amikor nehéz pillanatokat élsz át. Ha ilyenkor is kitart melletted és támogat, akkor tényleg komolyan akar. Ha veszekszel vagy rossz hangulatod van és ő eltűnik, az valószínűleg nem túl jó jel, de ha ilyenkor is veled marad, akkor tényleg fontos vagy neki.


Tartja a szavát


Ha tényleg komoly érzéseket táplál irántad, mindent megtenne, hogy ne okozzon csalódást, hiszen nem akar cserben hagyni. Ha minden egyes apró ígéretet betart, amit tesz, biztos lehetsz benne, hogy komoly partnerre találtál. Még akkor is, ha egy olyan egyszerű dologról van szó, mint a pontosság, vagy hogy felhív, ha azt mondta, hidd el, nem tenné meg bárkinek, ezért ha te tudod, hogy amit mond, az úgy is lesz, az megmutatja, hogy milyen jó ember mellett vagy, aki értékel.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Még több cikk

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

2020-09-22

Jelek, hogy a pasid szerint jó eséllyel rossz barátnő vagy

Habár a férfiaknak is vannak nagyon bosszantó tulajdonságai és néha nagyon idegesítően viselkednek, a nők is csinálnak olyan dolgokat, amikkel az őrületbe kergetik a barátjukat. Fontos, hogy ezeket felismerjük, hiszen vannak jelei annak, hogy nem igazán vagy jó barátnő a szemükben, így dolgozhatsz rajtuk, mielőtt a kapcsolatodba kerülnének.

A top 4 kapcsolatgyilkos

2020-09-07

A top 4 kapcsolatgyilkos

Senki sem tökéletes, így egy párkapcsolat sem az. Az egyik legfontosabb, hogy felismerjük a kapcsolat gyilkos dolgokat és helyrehozzuk őket, mielőtt kicsúsznának az irányításunk alól. Ha mindkét fél hajlandó ebben kivenni a részét, a siker garantált!

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

2020-09-21

Az erős nők kerülik ezeket a mérgező kapcsolatokat

Egy mérgező kapcsolatnak számtalan formája van és sok ember még csak nincs is tudatában, hogy ő is abban él. Ezek azonban nagy terhet jelentenek, épp ezért az erős nők nem fogadják el őket. Bemutatunk néhány tipikus mérgező kapcsolatot, amiből az erős nők mindig kisétálnak.

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

2020-09-08

Jelek, hogy a pasi csak játszik veled

Az egyik legrosszabb érzés a világon beleszeretni egy férfiba, majd nem sokkal később rájönni, hogy végig komolytalan volt. Ha csak játszik veled, nagyon fájdalmas ráébredni, hogy kettőtöknek teljesen más elképzelése van a kapcsolatotokról. Ezek a dolgok azt mutatják, hogy csak játszik veled és nem érdemes rá több időt vesztegetned!

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

2020-09-15

Férfiak elmondták, miért csalták meg a barátnőiket

Hogy kiderüljön, mi is áll a hűtlenség mögött, megkérdeztem barátokat, ismerősöket, hogy nekik mi okuk volt a megcsalásra. Íme a válaszok.

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

2020-09-14

Így nyűgözd le azt, aki tetszik!

Szerelmes lettél? Vajon ő is ugyanígy érez? Akármennyire is érdekel valaki, lehet, hogy te is félsz megtenni az első lépést, az viszont biztos, hogy le akarod őt nyűgözni. Úgyhogy mit tehetsz, hogy jó értelemben felhívd magadra a figyelmét? Adunk pár tippet!


Csajos Férfi Párkapcsolat Szerelem